به گزارش ایرنا، «زهرا امینی» عصر شنبه در نشست صحن علنی شورای اسلامی کلانشهر اراک با تشریح قانون جامع حقوق معلولان افزود: تاکنون اقداماتی در خصوص مناسب سازی محیطی و عبور و مرور معلولان در شهر اراک صورت گرفته اما کافی نیست و باید نگاه ویژه ای به این بخش صورت گیرد.
وی بیان کرد: 32 هزار توانجو در استان مرکزی وجود دارد که 17 هزار از آنها در کلانشهر اراک زندگی می کنند.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی ادامه داد: حضور شهردار اراک در نشست های ستاد مناسب سازی شهری بهزیستی استان مرکزی ضروری است و باید قبل از اجرای هر طرح کارشناسان ناظر بهزیستی نیز حضور داشته باشند.
وی گفت: ساخت یک پایگاه خدمات اجتماعی در منطقه کوی امام علی (ع) اراک از سال 90 مطرح بوده که در سه سال اخیر در مسیر پیگیری های اداری، با تاخیر مواجه شده است.
امینی ادامه داد: برای ساخت این پایگاه، سه میلیارد و 350 میلیون ریال اعتبار پیش بینی شده و مقرر بود در شهریورماه امسال به بهره برداری برسد اما کار به کندی پیش می رود و ساخت این پایگاه به دلیل 300 میلیون ریال عوارض متوقف شده است.
وی تصریح کرد: مرکز غربالگری معتادان متجاهر از دیگر نیازها است که معتادانی که جمع آوری می شوند، قبل از انتقال به ماده 16، غربالگری شوند.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی تصریح کرد: انتظار است شهرداری اراک در این راستا تلاش مضاعفی به کار گیرد و فضای مناسبی را به این مهم اختصاص دهد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از شهرداری منطقه پنج اراک، گفت: شهرداری این منطقه سه روز است که آب ساختمان اداری بهزیستی شهرستان اراک را قطع کرده است.
امینی بیان کرد: ساختمان بهزیستی اراک مربوط به شهرداری است اما بهره بردار آن بهزیستی است و بهزیستی شهرستان اراک در شرایط فعلی امکان تخلیه این ساختمان را ندارد.
یکی از اعضای شورای اسلامی کلانشهر اراک هم در این نشست گفت: اولویت خدمات شهری اراک باید در شریان های اصلی شهر از جمله طرح 58 متری، فردین پور و تملکات دیده شود.
«ایرج رضایی» افزود: تملک بودجه ای محدود است و تملکات اراک باید به سرعت تعیین تکلیف شود.
یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی کلانشهر اراک نیز گفت: 300 میلیارد ریال برای بحث تملکات سال 97 کلانشهر اراک پیش بینی شده است.
«علی جعفر محصولی» افزود: 270 میلیارد ریال در سال جاری برای تملکات اراک هزینه شده اما این اعتبارات برای تملکات اصلی و نامدار این شهر صورت نگرفته است.
وی بیان کرد: بی اطلاعی شهردار از برخی تملکات صورت گرفته در شهر عجیب است.
یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی کلانشهر اراک هم در ادامه این نشست گفت: حدود یک ماه گذشته اخباری در فضای مجازی مبنی بر تملک ملکی به مبلغ 193 میلیارد ریال توسط شهرداری اراک بدون اطلاع شورای شهر منتشر شد، که ارزش این ملک تنها 20 میلیارد ریال است.
«پیمان رشیدی» افزود: شهردار اراک در خصوص این موضوع بی اطلاعی می کند در صورتی که بسیاری از مسئولان و مردم از این موضوع اطلاع دارند.
وی بیان کرد: شهردار اراک بسیاری از سوال های اعضای شورای شهر را بی پاسخ گذاشته است که لازم است در این خصوص شفاف سازی شود.
تغییر نام میدان هفت تیر به میدان شهدای ارامنه، میدانی واقع در خیابان طالقانی اراک به میدان جوان و میدان کوی فارابی به میدان مهندس مصوب شد.
کلانشهر اراک مرکز استان مرکزی است و در این شهر بیش از 520 هزار نفر زندگی می کنند.
3005/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.