به گزارش خبرنگار ایرنا ، همیشه در این سال‌ها گفته شده که بزرگ ترین مشکل سینمای ایران کمبود سالن‌های سینما و کیفیت آنها بوده که البته واقعیتی انکارناپذیر است که به سینمای ایران آزار بسیار رساند و استان مازندران نیز از این رنج هنری بی نصیب نبود به گونه ای که گاه برای رسیدن به یک سالن سینما ، خانواده ها باید مسافتی را بین شهرها طی و هزینه مضاعف می کردند تا بتوانند فیلم ببینند.
بر اساس گزارش های رسمی تا پیش از آغاز به کار دولت تدبیر و امید تنها در هفت شهر از 58 نقطه شهری و 22 شهرستان مازندران سالن سینمایی وجود داشت و جوانان و خانواده ها در بعضی از شهرستان ها باید برای رفتن به سینما مسافتی بیش از 50 کیلومتری را طی می کردند .
با این حال ، طی چند سال گذشته اتخاذ سیاست حمایتی از حوزه سینما و فرهنگ در دولت تدبیر و امید با هدف جهت ایجاد امید و شادی بیشتر در جامعه سبب شد تا سینما در مازندران جان دوباره ای بگیرد و بخش زیادی از کمبودها در این حوزه از رفع شود.
چتر حمایتی دولت بر سینما و هنر هفتم منجر به اقبال مردم برای حصوز در سینماها شد که در پی آن افزایش سرمایه گذاری در حوزه سالن های سینمایی را در پی داشت.
** افزایش 50 درصدی سینماهای مازندران در دولت تدبیر و امید
معاون هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در این باره به خبرنگار ایرنا گفت که با اقدامات صورت گرفته در دولت تدبیر و امید تعداد سالن های سینمایی استان 50 درصد افزایش یافت .
محمد محمدی افزود: در طول پنج سال گذشته تعداد سالن های سینمایی استان مازندران از 11 باب به 17 سالن رسیده است.
وی گفت که با افزایش تعداد سالن های سینمایی ، ظرفیت صندلی های آن هم از چهار هزار و 720 به پنج هزار و 551 صندلی افزایش یافته است.
معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کیفیت بخشی در حوزه سینما را یکی از اهداف تلاش های صورت گرفته در این حوزه برشمرد و افزود که به همین خاطر هم سه سالن سینمایی در مازندران موفق شدند در این مدت به رتبه ممتاز ارتقا یابند و اکنون به روز ترین امکانات سینمایی را در اختیار دارند .
معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت : علاوه بر افزایش تعداد سینماهای استان در چند سال گذشته ، بسیاری از سالن های سینمایی قدیمی در نقاط مختلف مازندران بازسازی و یا بهسازی و تجهیز شد تا مردم بتوانند در شرایط مطلوبی به تماشای فیلم بنشینند.
وی افزود : اگر چه این سینماها توسط سرمایه گذاران احداث و مدیریت می شوند ، اما اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در طراحی ، تجهیز امکانات و ارائه تسهیلات به سرمایه گذاران مشارکت دارد.
محمدی احداث سینمای هنر و تجربه در شهرستان بابل را از دیگر اقدامات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در جهت تعالی فرهنگی استان برشمرد.
** نیم میلیون مازنی تماشاگر فیلم های سینمایی
معاون سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد مازندران همچنین گفت : در سه ماهه نخست امسال حدود 450 هزار مازندرانی بر صندلی سینماهای استان به تماشای فیلم نشستند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از دو برابر شده است .
محمدی به افزایش 50 درصدی درآمد سینماهای استان هم به عنوان یکی از تحولات ایجاد شده در این بخش اشاره کرد و افزود : در طول فصل بهار 97 در آمد سینماهای مازندران از محل فروش بلیت و اکران فیلم ها به حدود 15 میلیارد ریال رسید ، در حالی که سال گذشته این رقم حدود 10 میلیارد ریال بود.
وی با اشاره به افزایش 50 درصدی درآمد سینماهای استان ، گفت : این رشد نشان دهنده روند صعودی جذب علاقه مندان هنر هفتم به سینما در استان است.
محمدی یکی از عوامل افزایش استقبال مردم مازندران به تماشای فیلم ها در سینماهای استان را افزایش کیفیت به همراه افزایش ظرفیت سینماها عنوان کرد.
وی همچنین افزایش سطح کیفیت فیلم های تولید شده در پی ایجاد رویکردهای جدید در سینمای ایران و در وزارت فرهنگ و ارشاد را از دیگر عوامل اقبال مردم به سینماهای استان داسنت.
علاوه بر این محمدی ارائه موضوع های اجتماعی جدید در داستان های فیلم های سینمایی را هم بر اقبال تماشاگران به سینم موثر دانست .
7335/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.