به گزارش خبرنگار ایرنا ، حجت الاسلام ناصر شکریان روز شنبه در جلسه روسای ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان های استان در ساری افزود : رویکرد مشاوره وارداتی در برخورد با آسیب های اجتماعی همچون طلاق تاکنون نتوانسته به نتیجه لازم و موثر برسد.
وی توضیح داد : در دین مبین اسلام ، آیات و روایات پرشماری در خصوص مسائل تحکیم خانواده وجود دارد که می توان با استفاده از ظرفیت مشاوران دینی آشنا به این موارد برای مقابله با آسیب های اجتماعی مانند طلاق اقدام کرد .
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مازندران گفت : به همین منظور این سازمان با تربیت و داشتن مشاوران دینی آمادگی خود را برای مقابله با آسیب های اجتماعی به نهادهای ذیربط مانند اداره کل بهزیستی اعلام کرده است تا از این طریق و با استفاده از این ظرفیت برای رفع این معضل اقدامات موثری صورت بگیرد .
طلاق و اعتیاد دو آسیب مهم اجتماعی در کشور از جمله مازندران است که در دو دهه گذشته رو به افزایش گذاشت و موجب نگرانی کارشناسان و مسئولان شد .
بر اساس آمارهای رسمی ، نرخ طلاق در مازندران در دولت تدبیر و امید با انجام یک سری اقدامات هماهنگ مانند فعال کردن هسته های مشاوره پیش از ازدواج رو به کاهش گذاشت به گونه ای که از اواخر سال گذشته نرخ افزایشی دستکم در 10 شهرستان از 22 شهرستان استان متوقف شد.
یکی از دلایل افزایش نرخ طلاق در مازندران ، کم رنگ بودن مداخلات برای سازش دادن زوجین بوده است که بنا به گفته مسئولان استانی تنها 12 درصد پرونده ها در حوزه طلاق به سازش ختم می شود در حالی که هدفگیری در این زمینه رساندن آمار به حداقل 50 درصد است .
نرخ کلی طلاق در مازندران در پایان سال گذشته به 2.4 در هزار کاهش یافت در حالی که نرخ میانگین کشوری در آن زمان 2.3 درصد بود.
** اعزام روحانی به کمپ های ترک اعتیاد
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران همچنین گفت : باتوجه به آسیب های اجتماعی در مناطق آسیب پذیر مازندران ، این نهاد روحانی به این مناطق اعزام می کند تا با نشر ارزشهای دینی و اسلامی برای مقابله با آسیب ها در این مناطق و کمپ های ترک اعتیاد اقدامات لازم صورت بگیرد .
وی افزود : پیشتر و سال های قبل این استان برای جبران کمبود و یا نبود کادر متخصص در حوزه دینی و قرآنی مجبور به اعلام درخواست و تامین نیرو از استان های دیگر از جمله قم بود که این روند اکنون حالت معکوسی به خود گرفته است .
شکریان گفت : هم اکنون 9 هزار و 400 کادر متخصص قرآنی و دینی دارای گواهینامه در مازندران وجود دارد که بیش از سه هزار و 500 نفر آنها فعال هستند .
وی غیر فعال بودن جمعی از این نیروهای متخصص قرآنی را ناشی از حضورشان در استان های دیگر اعلام کرد .
شکریان با اشاره به اینکه بیش از 900 خانه قرآنی شهری و روستایی در مازندران وجود دارد ، گفت : سالانه 50 دوره برای تربیت کادر متخصص قرآنی و دینی در مازندران برگزار می شود .
تبلیغات اسلامی ، تربیت نیروی انسانی قرآنی و دینی را در 26 رشته انجام می دهد .
یکم تیر ماه سالروز تشکیل سازمان تبلیغات اسلامی است که در تقویم رسمی کشور روز ' تبلیغ و اطلاع رسانی دینی ' نام دارد.
2096/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.