نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی گفت: اعضای شوراهای دانشآموزی، مشاوره را جایگزین مقابله کنند.
به گزارش ایلنا از ساری محمد دامادی در نخستین نشست نهمین دوره مجلس و بیستمین دوره شورای دانشآموزی مازندران، حضور دانشآموزان در شوراهای دانشآموزی را به لحاظ این که دارای قدرت دفاع از حقوق خود هستند مهم برشمرد و اظهار داشت: از اعضای شورا و مجلس دانشآموزی با توجه به تفاوت نسل گذشته و امروز و تفاوت در عادات و ارزشها، انتظار متفاوتی داریم.
وی با تأکید بر اینکه دانشآموزان باید به آینده امیدوار باشند، افزود: وجود مشکلات فعلی در نهادی مانند آموزش و پرورش نباید عامل ناامیدی شود؛ مدیرکلها و مدیرها از میان همین مردم شهر و استان برخاستهاند و ممکن است برخی مشکلات را بتوانند حل کنند و از پس حل برخی مشکلات هم برنیایند اما در آینده در زمان مدیری دیگر حل شود.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی از دانشآموزان خواست شوراهای دانشآموزی را در سطح مدارس فعال کنند و تصریح کرد: باور داشته باشیم که معلمها و مدیرهای مدرسه از بین خانوادههای خود ما هستند و آنها هم مثل ما طبیعی است که مشکل و ضعف داشته باشند.
دامادی از دانشآموزان عضو شورا و محلس خواست روی موضوعاتی مانند روحیهبخشی به معلمان و شادابسازی محیط مدرسه ایده دهند و تأکید کرد: آمادگی این را دارم که پس از مدت زمانی که شما تعیین میکنید، گزارش عملکرد اعضای شوراها از محل انتخابی خود را بشنوم.
عسکری نیکزاد مدیرکل آموزش و پرورش مازندران بر لزوم توجه اعضای شوراها ومجلس دانشآموزی به «مشاوره» به جای «مقابله» تأکید و اظهار داشت: دانشآموزان عضو هر تشکیلاتی باید به این موضوع توجه واعتقاد یابند که پیشنهاد و مشاوره و ارائه ایده و راهکار بر مقابله و بزرگنمایی مشکلات ارجحیت دارددارد.
وی افزود: دانشآموزان باید با واقعیتها زندگی کنند و از آموزش و پرورش و مدرسه به شکل عقلانی انتظار داشته باشند و کار اعضای شوراهای دانشآموزی در این مورد سنگینتر است.
مدیرکل آموزش وپرورش مازندران به میزان تأثیرپذیری دانشآموزان از معلمان اشاره و تصریح کرد: واقعیت این است که عوامل تأثیرگذار بر دانشآموزان در محیط خارج از مدرسه گاه آنقدر زیاد است که ممکن است دانشآموزان تأثیرپذیری لازم را از معلمان خود نداشته باشند.