یوسف گران پاشا روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در جلسات شرکت راه آهن شمال و شهرک های صنعتی مازندران موضوع ایجاد خطوط ریلی درون شهرک های صنعتی استان مطرح شد .
وی ادامه داد : در این جلسات تصمیم گرفته شد تا هر یک از شهرک ها و نواحی صنعتی مازندران اقدامات اولیه مورد نیاز برای ایجاد زیر ساخت ها برای این منظور را از قبیل تملک اراضی و ریل گذاری درون مجموعه های خود را انجام بدهند .
مدیر کل راه آهن شمال با اشاره به اینکه اقدامات بعدی بعد از انجام امور زیر ساختی را شرکت راه آهن انجام می دهد ، اضافه کرد : کارهایی از قبیل اتصال خط راه آهن شمال به این خطوط درون شهرک های صنعتی و جابجایی بار توسط واگن های باربری از دیگر اقدامات برای این منظور است .
وی اثرات و تبعات اجرای این پروژه را کاهش حجم ترافیک و تصادفات در جاده های مازندران دانست و گفت : هم اکنون که جابجایی و حمل بار از طریق خودرویی انجام می شود همواره حوادث جاده ای تهدید کننده است .
حدود یکهزارو 450 واحد تولیدی استان مازندران در 39شهرک و ناحیه صنعتی مستقر و فعالیت دارند .
هم اکنون برخی بنادر و شرکت های بزرگ مازندران از جمله بندر امیرآباد ، البرز مرکزی و نیروگاه برق نکا با ریل گذاری مسیر درون مجموعه ها خود بارگیری و جابجایی کالاها و بارهای خود را از طریق راه آهن انجام می دهند .
در حال حاضر سالانه 2 میلیون و 200 هزار تن بار از طریق مسیر راه آهن شمال جابجا می شود .
2096/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.