رئیس شورای اسلامی روستای ریکنده با بیان اینکه این مراسم با همت اهالی این روستا برگزار شد ، افزود : حدود 6 سال است که اهالی روستا و شورا به این فکر افتاده اند تا نیشکر ریکنده را که به عنوان مهد شکر در مازندران شناخته شده به ثبت ملی برسانند.
بهرام واگذاری با بیان اینکه اسفندماه امسال شاهد به ثبت رسیدن نیشکر ریکنده بوده ایم ، گفت که تمام تلاش ها نتیجه داده است و برای به ثبت رساندن نیشکر از تجربه های افراد 70 تا 80 ساله که به کشت نیشکر می پرداخته اند ، استفاده کرده ایم .
رئیس شورای اسلامی روستای ریکنده اراضی زیر کشت نیشکر در روستای ریکنده را حدود 30 هکتار اعلام کرد و افزود : بنا است تا با حمایت های دولت سطح زیر کشت این محصول را به صد هکتار افزایش دهیم تا اشتغال زایی ایجاد شود .
رئیس شورای اسلامی روستای ریکنده همچنین با گله مندی از دریافت نشدن تسهیلات متقاضیان این روستا در صندوق کارآفرین امید ، گفت که تاکنون 70 پرونده به صندوق کارآفرین امید ارسال شده و از این تعداد تنها یک پرداختی داشته ایم .
** با حمایت از محصول نیشکر ریکنده ، اشتغال پایدار ایجاد می شود
سرپرست میرات فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران در این مراسم با تقدیر از دست اندرکاران برای به ثبت رسیدن نیشکر ریکنده ، گفت : به ثبت رسیدن نیشکر ریکنده باعث توسعه گردشگری خواهد شد.
بهروز کشاورز قادیکلائی از مسئولین ذی ربط خواستار حمایت این محصول شد و بیان کرد : حمایت های مسئولین از محصول نیشکر در روستای ریکنده علاوه بر آنکه باعث توسعه گردشگری و بوم گردی در این منطقه می شود بلکه اشتغال پایدار جوانان را هم فراهم می کند.
وی به ثبت ملی محصولات در استان مازندران اشاره کرد و افزود : گل گاوزبان منطقه جنت رودبار رامسر به ثبت ملی رسیده است و همچنین بنا است تا گل محمدی در منطقه دودانگه ساری به ثبت ملی برسد.
** زنان روستایی به فکر خلاقیت در زمینه اشتغال خانگی باشند
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران در این مراسم نقش زنان در جامعه را یک نقش بی بدیل اعلام کرد و افزود : بر این اساس زنان در رابطه با اقتصاد خانواده نقش موثری دارند زیرا دوش به دوش مردان به کار و فعالیت مشغول هستند.
سمیه قاسمی طوسی با بیان اینکه انتظار من از زنان روستایی که دارای تحصیلات عالی هستند این است که به فکر شغل های دولتی نباشند ، افزود : بلکه باید به فکر خلاقیت هایی در زمینه اشتغال خانگی و بوم گردی در منطقه خود باشید .
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با تاکید براینکه 30 درصد از مناصب مدیریتی در این استان را باید به بانوان اختصاص دهیم ، گفت که در این راستا ما باید به سمتی برویم تا سند راهبردی داشته باشیم .
قاسمی طوسی با بیان اینکه زنان استان ما در زمینه هایی که فعالیت مدیریتی دارند باید مطالبه گری هم داشته باشند ، افزود: سند راهبردی در حال تدوین و نوشته شدن است ، تا از این طریق ما هم براساس این سند به مطالبه گری بپردازیم .
7334/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.