به گزارش خبرنگار ایرنا ، مرتضی حق شناس سه شنبه شب در گفت و گو با خبرنگاران افزود : شرط فعالیت این کانون ها داشتن کارت های مربیگری و مجوز از هیات است و برای بررسی وضعیت کانون های موجود کمیته ویژه ای متشکل از 2 مربی مرد و 2 مربی زن تشکیل شده است.
وی با اعلام این که کانون های والیبال شهرستان در گذشته بدون هرگونه کنترل و ضابطه تشکیل شدند و هم اکنون نیز بیشتر گلایه های مردم از نحوه فعالیت آنهاست ، گفت : اعضای کمیته ویژه عملکرد و شرایط فعالیت کانون های والیبال را رصد و ارزیابی می کنند و هدف از این کار هم ساماندهی و قانونمند کردن فعالیت آنهاست.
حق شناس با تاکید بر اینکه هر فردی به بهانه اینکه کارت مربیگری دارد و خودسرانه و بدون مجوز از هیات والیبال اقدام به راه اندازی کانون والیبال کند ، پذیرفتی نیست ، افزود : هدف جهت دادن فعالیت ها و جلب رضایت خانواده ها از خروجی کانون هایی است که فرزندانشان را با هزار امید و آرزو روانه آموزش گرفتن پیش آنها می کنند.
** 10 مربی آملی با درجه بین المللی
رئیس هیات والیبال آمل همچنین از دریافت درجه بین المللی توسط 10 مربی این شهرستان خبر داد و گفت که 12 مربی دیگر والیبال در این شهرستان هم مربیگری درجه یک دارند.
وی تعداد والیبالیست های فعال و دارای بیمه ورزشی زیر نظر هیات والیبال آمل را حدود 2 هزار و 800 نفر اعلام کرد.
آمل به واسطه حضور یک دهه ای تیم والیبال کاله مازندران در این شهرستان ، سبب علاقه مندی مردم و تبدیل این شهرستان به ان را به عنوان یکی از قطب های اصلی والیبال در کشور شد.
7327/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.