به گزارش خبرگزاری خبرانلاین از ساری ، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در این جلسه یاد آور شد: جامعه ای که از نشاط اجتماعی برخوردار شد، وفاق، تعامل، یکرنگی و سلامت جسمی و روحی در آن رو به افزایش و آسیب های اجتماعی رو به کاهش می رود.
علیرضا یونسی رستمی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در جلسه کمیسیون ارتقاء امنیت اجتماعی استان، که به منظور بررسی سند پیشنهادی نشاط اجتماعی استان در حوزه اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد، انسان را زیباترین مخلوق خداوند و قادر به درک زیبایی دانست و با اشاره به این که برای برخورداری مردم از زیبایی در جامعه باید برنامه ریزی نمود، یاد آور شد: نشاط فاخر از جلوه های زیبایی است و جامعه ای که از نشاط اجتماعی برخوردار شد، وفاق، تعامل، یکرنگی و سلامت جسمی و روحی در آن رو به افزایش و آسیب های اجتماعی رو به کاهش می رود.
معاون استاندار با بیان این که بازیگران اصلی توسعه در هر جامعه ای، منابع انسانی آن جامعه است، خاطر نشان ساخت: انسان از جمله ی ارزنده ترین عنصر توسعه است و نشاط، از مولفه ی های اثر بخش بر انسان در مسیر توسعه است.
یونسی با اشاره به این که هرچه ضریب عنصر نشاط اجتماعی در جامعه کاهش یابد، زمینه بروز و ظهور چالش ها و آسیب های اجتماعی هموارتر خواهد شد، گفت: افزایشِ امید به زندگی، پویایی و بالندگی جامعه بعنوان دستاورد نشاط اجتماعی است.
وی با اشاره به این که در فراهم کردن زمینه های نشاط اجتماعی، جنبه های روحی، روانی، مسائل فنی و محیطی، نورپردازی ها، رنگ آمیزی ها، محتوای تولیدات فرهنگی اعم از فیلم، سریال، اخبار و رسانه، کیفیت محتوایی تالیفات کتب و نظایر آن بسیار نقش دارند، افزود: ترویج امید به زندگی، تقویت فرهنگ شکرگزاری، سعه صدر و صبوری در برابر مشکلات روزمره و ... در تقویت مقاومت روحی انسان، چیرگی بر مشکلات زندگی و افزودن شرح صدر در لایه های اجتماعی موثر هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با بیان این که با توجه به مسائل مطروحه بدنبال تدوین سند نشاط اجتماعی استان هستیم و برآنیم تا در این سند ضمن همگانی کردن نشاط اجتماعی به طبقه جوانان توجه بیشتری داشته باشیم، تصریح نمود: جوانان، بالقوه مستعد پذیرش نشاط و شادی هستند و این مهم می تواند از خانواده نشات گرفته و فضاهای مختلف آموزشی، مدارس، فضاهای محیطی و شهری و شغلی را در بر بگیرد.
یونسی با بیان این که تلاش داریم گسترش نشاط و شادابی اجتماعی از خانواده شروع شود و به جامعه بازگردد و به سطوح مختلف جامعه تسری یابد و در حوزه های تحصیلی، آموزشی و شغلی توسعه پیدا کند و همه ابعاد زندگی را در بر گیرد، تصریح نمود: در بهره گیری از ظرفیت ها و امکانات، دستگاه های مسئول اهتمام ویژه داشته باشند.
وی با اشاره به این که در برنامه ریزی کلان این سند باید از همه ظرفیت های علمی، فرهنگی و ... بهره جست، اظهار داشت: از برنامه های شاد و فرهنگی و هنری نظیر طنز، اجرای برنامه های موسیقی فاخر در محلات، هنرهای خیابانی چون مسابقات نقاشی، جشنواره های مختلف هنری با ابزار ساده، پیاده روی خانوادگی و ورزش های همگانی، برنامه های کوه پیمایی، برگزاری مسابقات ورزشی کوچک، استفاده از برنامه های ساده توام با قناعت و سنت های بومی و محلی و ... می توان در جهت افزایش نشاط اجتماعی بهره برد.
معاون استاندار با تاکید بر این که رسانه ها در جهت امید افزایی و گسترش شادی و نشاط اجتماعی تلاش کنند، گفت: برنامه ریزی برای ارتقا نشاط اجتماعی در ادارات برای پرسنل و ارباب رجوع، تقویت نشاط اجتماعی در روستاها بخصوص تلاش برای افزایش نشاط و شادابی در میان دانش آموزان مورد توجه قرار گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران، در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای طرح هفته فرهنگی در شهرستان های استان بعنوان مولفه های موثر بر شور و نشاط سالم اجتماعی، تقویت مسایل فرهنگی و گسترش و حفظ فرهنگ بومی اشاره کرد و گفت: برنامه های این هفته با همکاری همه دست اندرکاران فرهنگی و مدیریت و کمک فرمانداران با توجه به ویژگی های مختلف هر شهرستان و اجرای یک برنامه خاص در یکی از روزهای هفته برگزار خواهد شد.
در آغاز این جلسه قاسمی طوسی، مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و حسین زادگان، مدیر کل ورزش و جوانان استان، گزارشی از اقدامات صورت گرفته و برنامه های پیشنهادی حوزه اداره کل ورزش و جوانان در خصوص سند نشاط اجتماعی ارایه نمودند.
48