به گزارش خبرنگارایرنا،عملیات اجرایی بیمارستان رازی قائمشهر ازسال 88 با پیش بینی اعتبار 580 میلیارد ریالی برای عملیات ساختمانی شروع شد و با گذشت 8 سال از شروع به ساخت این واحد مهم درمانی در مازندران حدود 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
تاکنون برای این بیمارستان حدود 300 میلیارد ریال اعتبارهزینه شد وبرای تکمیل دربخش ساختمانی نیازمند حدود 280 میلیارد ریال اعتبار جدید دارد که در صورت قرارگیری در اولویت اول طرح های درمانی افتتاحی در بودجه سال 97 ، پیش بینی می شود در نیمه اول سال 98 عملیات ساختمانی آن تکمیل و به وزارت بهداشت ودرمان تحویل موقت می شود.
طبق قانون پس از واگذاری این واحد درمانی به وزارت بهداشت و درمان این وزارتخانه کار تجهیز آن را انجام می دهد.
مازندران هم اکنون 33 بیمارستان دولتی و خصوصی با ظرفیت 4 هزار تخت اسمی و 3 هزار و 500 تخت فعال دارد و پنج بیمارستان جدید نیز در دست ساخت قرار دارد که بیمارستان بهشهر در سال آینده تکمیل می شود.
معاون فنی و اجرایی راه وشهرسازی مازندران گفت که بیمارستان رازی قائمشهر در اولویت اول تکمیل برای سال جاری قرار ندارد و به نظر می رسد در سال آینده در اولویت اول بودجه بندی وزارت بهداشت و درمان قرار گیرد.
سید عباس رهگشا درگفت وگو با خبرنگارایرنا افزود : این واحد درمانی از سال 88 شروع شد و به دلیل کندی پرداخت اعتبار با 60 درصد پیشرفت فیزیکی در دست ساخت قرار دارد.
وی اضافه کرد: بودجه این واحد درمانی از محل اعتبار ملی و زیرنظر سازمان مجری تاسیسات و ساختمان های دولتی و عمومی در دست ساخت قرار دارد و مدیران استانی به عنوان ناظر بر روند پیشرفت کار پروژه حضور دارند.
به گفته وی تاکنون برای این پروژه حدود 300 میلیارد ریال اعتبار ملی هزینه شد و برای تکمیل نیاز به 280 میلیارد ریال اعتبار جدید دارد که در صورت تامین اعتباراین پروژه نیمه اول سال 98 تحویل وزارت بهداشت و درمان می شود.
رهگشا درمورد تاخیر درساخت و اولویت قرار نگرفتن این پروژه با وجود نیاز استانی گفت که اولویت بندی پروژه های بیمارستانی را وزارت بهداشت و درمان تعیین و مطابق با آن نیز در بودجه سنواتی اعتبار پیش بینی و در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار می گیرد.
معاون راه و شهرسازی مازندران گفت که برای سال جاری بیمارستان شهرستان بهشهراز نظر وزارت بهداشت در اولویت اول قرار داشت و حدود 200 میلیارد ریال اعتبار تکمیلی برای آن مصوب شد.
وی پیش بینی کرد تا درسال آینده بیمارستان های رازی قائمشهر و تنکابن در اولویت اول تکمیل پروژه درمانی قرار داشته باشند.
* اولویت بندی پروژه ها خارج از وزارت بهداشت
معاون مدیریت و توسعه منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت که بیمارستان رازی قائمشهر به دلیل پوششی که برای شهرستان های سوادکوه، سوادکوه شمالی و چند شهرستان اطراف دارد و انتخاب آن به عنوان بیمارستان عفونی نیازاول استان است.
دکترمحمد پنبه چی در گفت و گو با خبرنگارایرنا افزود : اولویت بندی اختصاص اعتبار به پروژه ها مطابق با پیشرفت فیزیکی و یا سایر مولفه ها در اختیار وزارت راه و شهرسازی است و وزارت بهداشت دخالتی در این کار ندارد.
وی اضافه کرد : در شرایط فعلی بیمارستان رازی قائمشهر با افزون بر 60 درصد پیشرفت فیزیکی با سرعت خوبی در حال ساخت است و به نظر می رسد در صورت قرارگیری در اولویت وزارت راه و شهرسازی در سال 98 به بهره برداری برسد.
** واگذاری ساخت بیمارستان به دانشگاه های علوم پزشکی استان ها
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران می گوید که اکثر بیمارستان هایی که از سوی وزارت راه و شهرسازی تکمیل و در اختیار استان ها قرار می گیرد به دلیل پروسه طولانی شروع تا تکمیل و تغییر نوع خدمات دهی در این مدت زمان، از سوی وزارت بهداشت پیش از تجهیز با تغییرکاربری برخی بخش ها مواجه می شود.
پنبه چی افزود : تغییر کاربری برخی بخش های بیمارستانی هزینه دوباره ای را به دولت تحمیل می کند که با واگذاری ساخت به استان ها از این هزینه مجدد جلوگیری می شود.
وی معتقد است که واگذاری پروژه های عمرانی ساخت بیمارستان به مراکز استان ها در سرعت بخشیدن به تکمیل مراکز درمانی نیز کمک می کند.
وی بار دیگر با اذعان به اولویت اول بودن تکمیل بیمارستان رازی قائمشهر ابراز امیدواری کرد تا در بودجه سال آینده اعتبار تکمیلی به این واحد درمانی اختصاص یابد.
درحالی تکمیل نهایی بیمارستان رازی طبق وعده مدیران استانی به سال 98 موکول شد که معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان مجری ساختمان دولتی و تاسیسات عمومی این وزارتخانه در شهریورماه سال 95 دربازدید از این پروژه ،اواخر همان سال را زمان تکمیل پروژه و تحویل آن به وزارت بهداشت خبرداده بود.
هم اکنون 5 بیمارستان نیمه کاره در مازندران در دست ساخت قرار دارد که پیش بینی می شود یکی از این پنج پروژه نیمه کاره در سال آینده افتتاح شود.
گزارش : حسین فلاحتی ** انتشاردهنده :محسن حسن نیا
6982/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.