مدیر کل امورخانواده و بانوان استانداری مازندران از برگزاری 118 کارگاه آموزشی برای خانواده های مازندرانی در فصل پاییز سالجاری خبر داد.

مریم جمشیدی درگفتگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به لزوم حمایت از زنان سرپرست خانوار وکارآفرین اظهار کرد: حمایت از بانوان کارآفرین اشتغال زنان سرپرست خانوار در استان  مازندران را افزایش می ‌دهد بنابراین باید با مطالعه بر روی ظرفیت های توان اشتغال زایی از توانایی های زنان در امور مختلف بویژه تولیدات بهره بیشتری ببریم.

وی با تشریح عملکرد اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران و اقدامات این حوزه در زمینه حمایت از بانوان استان در سه ماه ه پاییز سالجاری افزود: 118 کارگاه آموزشی در نقاط شهری و روستایی سراسر استان مازندران برای دانشجویان و دانش آموزان با خانواده ها ی آنها  با موضوعات مختلف از جمله مهارت های زندگی ، هوش مالی کودک ،مدیریت مصرف انرژی   پسماند و تفکیک زباله  از مبدا، آسیب های فضای مجازی ،زندگی کارآفرینانه و غیره تشکیل شده است که تشکیل این کارگاه های آموزشی به صورت مستمر در استان ادامه خواهد داشت.

مدیر کل امورخانواده و بانوان استانداری مازندران بر لزوم هم افزایی برای توانمند سازی زنان سرپرست خانوار و بانوان تاکید کرد و گفت: پیگیری تسهیلات اشتغال زایی کارآفرینان و بانوان با تاکید بر اشتغال خانگی در قالب تفاهم نامه فی مابین معاونت امور زنان خانواده با صندوق امید آفرینی کشور، ابتدای آبان ماه درسفرخانم ابتکار معاونت رئیس جمهوردر امورزنان به مازندران صورت گرفت که بر اساس آن برنامه ریزی های مختلفی نیز در استان انجام شده است .

وی برگزاری 23 کارگاه آموزشی و 7 همایش ویژه زوجین جوان تحت عنوان جشنواره زوجها ی خوشبخت،در راستای تحکیم بنیان خانواده در شهرستانها را از عناوین برنامه های اجرایی این اداره کل در استان برشمرد و از استمرار این برنامه در جهت حمایت از بانوان مازنی در استان خبر داد.

جمشیدی با اعلام اینکه در همین مدت ذکر شده نیازهای پژوهشی اداره  کل امور بانوان و خانواده استانداری با جزییات کامل تهیه و بررسی و به مراجع زیربط ارجاع داده شد که منجر به برگزاری 2 کارگروه تخصصی با 6 مصوبه در حوزه های فرهنگ و سلامت و اشتغال در استان شد، ادامه داد: پیگیریها ی مستمرطرح ها و برنامه های کمیته فرش دستباف استان مازندران با توجه به اینکه بسیاری از این بافنده ها بانوان هنرمند استان هستنداز دیگر اقدامات این اداره کل به شمار می آید.

وی تدوین شاخص نیم رخ های سلامت بانوان و خانواده توسط این اداره کل،پیگیری و هماهنگی المپیاد های ورزشی بانوان در پلاژ وزارت کشوردرساری، را از اقدامات این اداره کل برشمرد و افزود: جلسات متعددی با مدیر عامل صندوق بیمه روستاییان و عشایر برگزار شد و تفاهم‌ نامه‌ای برای استفاده‌ از ظرفیت‌ این صندوق برای افزایش بیمه روستایی فعالان بخش اقتصادی و مشاغل خانگی بانوان صورت گرفت.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: درهمین مدت نمایشگاهی تحت عنوان لتکا با ظرفیت 80 غرفه در محل دائمی نمایشگاه های مازندران درقائمشهر بصورت رایگان در اختیار بانوان هنرمند مازندرانی قرار گرفت که افتتاح این مراسم با حضور معاونت رئیس جمهور در امور زنان صورت گرفت.

وی انعقاد تفاهم‌ نامه سه جانبه شورای مبارزه با مواد مخدر، اداره کل امور بانوان و انجمن NA (انجمن معتادان گمنام) استان برای کمک به کاهش اعتیاد در زنان معتاد را نیز از جمله اقدامات حوزه‌ خود برشمرد و گفت: برگزاری المپیاد ورزشی دانشجویان مازندران واقع در دانشگاه پیامبر اعظم با حضور بیش از 400 دختر دانشجوی ورزشکار و نمایشگاه مهر و ماه به مدت سه روز در محل حوزه هنری برای ارائه‌ دستاوردهای مشاورین بانوان فرمانداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی در فصل پاییز صورت گرفت.

جمشیدی در ادامه تشریح عملکرد حوزه بانوان به برگزاری سمینارهای تخصصی رایگان ویژه بانوان به مدت 8 روز در شهرستان ساری، اشاره کرد و ادامه داد:همایش زنان روستایی در یکی از روستاهای شهرستان نکا ،تجلیل از بانوان پیشکسوت دامدار و کشاورزروستای تنکابن،نظارت و پیگیری طرح های اشتغال ویژه بانوان روستایی، بررسی و پیگیری مطالبات حوزه کودک در تمامی نهادهای زیربط در استان برنامه های اجرا شده در استان مازندران است.  

مدیرکل امور خانواده و بانوان استانداری مازندران اجرای طرح ملی توان افزایی و ارتقای تاب آوری اجتماعی در استان را از دستاوردهای حوزه ی امور بانوان و خانواده استانداری مازندران عنوان کرد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.