به گزارش خبرنگار ایرنا، ربیع فلاح روز پنجشنبه در نشست شورای اداری مازندران که با حضور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان محیط زیست کشور در ساری برگزار شد ، گفت : تمام اعتبار مصوب در این بخش برای سال 95 در اختیار استان همجوار قرار گرفته و سهم مازندران در این بخش نادیده انگاشته شد.
وی افزود : ما متعرض به تحصیص اعتبار احیاء میانکاله به استان همجوار نیستیم ، بلکه باید سهم مازندران به عنوان متولی اصلی میانکاله نیز پرداخت شود تا بتوانیم برخی کمبودها در این تالاب بین المللی را جبران کنیم.
نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به احیاء تالاب میانکاله در دولت یازدهم ، گفت : کارهای خوبی برای احیاء این ذخیرگاه زیست کره از سوی محیط زیست انجام شد، ولی باید طرح های احیاء با شدت همچنان ادامه یابد.
فلاح برگشت حق آبه تالاب میانکاله از آب های سطحی و رودخانه ها را مهم ترین برنامه برای احیاء قلمداد کرد و اظهارداشت : سازمان محیط زیست باید پیگیر برگشت دادن حق آبه تالاب بین المللی میانکاله از آب های سطحی باشد تا طرح احیاء بتواند با موفقیت ادامه یابد.
وی با اشاره به ضعف بدنه کارشناسی و تجهیزات اداره کل محیط زیست مازندران گفت که محیط زیست استان فعالیت خوبی در دولت یازدهم انجام داد و برای استمرار برنامه ها با کمبود نیرو کارشناس و تجهیزات مواجه است.
فلاح اظهار داشت : در سال جاری از محل بودجه استانی 10 میلیارد ریال برای تامین تجهیزات مورد نیاز به محیط زیست استان تخصیص می یابد.
وی تامین نیروی کارشناسی محیط زیست از محل استخدام نیروهای جدید را دیگر اقدام برای ارتقاء جایگاه این اداره کل در استان اعلان کرد.
** اشتغال ، الویت مهم
استاندار مازندران از اشتغال به عنوان اولویت اصلی برنامه استانی برای سال 96 نام برد و گفت که براساس گزارش مرکز آمار ایران نرخ بیکاری بهاری در این استان تک رقمی و نسبت به زمستان نرخ بیکاری حدود سه درصد کمتر شد.
فلاح اجرای طرح های اشتغالزا را در مازندران مهم ترین علت کاهش نرخ بیکاری دانست.
وی آلودگی رودخانه ها و بهره گیری 85 درصد از آب شرب شهروندان مازنی از آب های زیرزمینی را از دیگر چالش های این خطه شمال کشور دانست و خواهان مدیریت این مشکلات شد.
** تعامل محیط زیست در صدور مجوز طرح های توسعه ای
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه؛ سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ نیز در این نشست خواهان تعامل بیشتر محیط زیست در صدور مجوز برای طرح های توسعه ای مازندران شد.
سید علی ادیانی از تاخیر در صدور مجوز برای اجرای طرح سد کسیلیان قائمشهر و واحد معدنی کک سازی از سوی محیط زیست انتقاد کرد و گفت که محیط زیست باید رویکرد ملایم تری برای صدور مجوز طرح های اشتغالزا در استان داشته باشد.
وی سخت گیری محیط زیست را از دلایلی اصلی محرومیت مازندران از صنایع بزرگ و مادر دانست و خواهان تغییر سیاست های محیط زیست نسبت به این استان شد.
** انتقاد از سختگیری محیط زیست
علی اصغر یوسف نژاد نماینده مردم شهرستان های ساری و میاندرود هم از مشخص نبودن سیاست محیط زیست نسبت به مازندران انتقاد کرد و برخی عقب ماندگی زیرساختی در این خطه شمال کشور را به سخت گیری محیط زیست برای صدور مجوز طرح ها اعلام کرد.
وی افزود : محیط زیست باید رویکرد خود را در مازندران به طور واضح مشخص کند تا زمینه سرمایه گذاری بخش خصوصی در این استان فراهم شود.
مدیرکل محیط زیست مازندران گفت که محیط زیست با رعایت ضوابط و قوانین تعامل خوبی با سرمایه گذاران و دستگاه های اجرایی برای صدور مجوز طرح های زیرساختی دارد.
حسینعلی ابراهیمی کارنامی افزود : در دولت یازدهم افزون بر 13 هزار مجوز سرمایه گذاری در این استان از سوی محیط زیست صادر شد و این نشان می دهد محیط زیست نگاه توسعه ای به استان دارد.
خبرنگار : حسین فلاحتی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
6982/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.