به گزارش خبرنگار ایرنا ، ربیع فلاح روز شنبه در جلسه کارگروه اشتغال استان در ساری سهمیه در نظر گرفته شده برای مازندران را حدود پنج هزار نفر اعلام کرد و گفت : اگر دستگاههای اجرائی دخیل این سهمیه را هر چه زودتر محقق کنند ، زمینه اخذ سهمیه بیشتر در دولت وجود دارد.
وی افزود : همه استان ها در بحث اشتغال در حال رقابت هستند و استانی در این زمینه موفق است که بسرعت تمامی ظرفیت و سهمیه خود را در طرح کارورز پر تا بتواند سهم بیشتری را مطالبه کند .
استاندار مازندران پیشنهاد کرد برای تحقق بهتر اهداف اشتغالزائی و بهره گیری بهتر از طرح کارورز ، سهم هر یک از دستگاههای اجرائی مشخص شود و بر اساس عملکرد سال های گذشته در کارگروه اشتغال استان یک تقسیم وظیفه و تقسیم سهمیه صورت گیرد .
فلاح گفت : هر یک از مدیران اجرایی باید با هماهنگی وزارتخانه مربوطه و با مشخص کردن سیاست های آن بخش ، توانایی و ظرفیت دستگاه تحت مدیریتش را برای اشتغالزائی در استان مشخص کنند .
وی افزود : هر دستگاه اجرایی باید دارای بانک اطلاعاتی اشتغال برای شناسایی ظرفیت ها و نیازها باشد ، در غیر این صورت نمی توان از ظرفیت های موجود بدرستی استفاده کرد.
** جدیت در پیگیری طرح کارورز
استاندار مازندران مدیران دستگاههای اجرایی دخیل را به جدیت بیشتر در اجرای طرح کارورز فراخواند و گفت : این طرح ظرفیت جدیدی را برای اشتغال ایجاد کرده است و با توجه به این که جدید است ، باید همه تلاش کنند تا موانع و مشکلات را شناسائی و برطرف کنند.
وی تاکید کرد : نباید در موضوع اشتغال در استانی که دارای بیشترین تعداد بیکار تحصیل کرده است ، سهل انگاری صورت گیرد و همه باید دست در دست همدیگر ، از فرصت طرح کارورز بیشترین بهره را ببریم .
طرح کارورزی را دولت یازدهم سال گذشته نهایی کرد و از اردیبهشت ماه امسال به اجرا گذاشت .
هدف از اجرای این طرح جذب دانش آموختگان دانشگاهی بیکار از مقطع کاردانی تا مقطع دکترا با حمایت وزارت کار در بنگاههای اقتصادی خصوصی و تعاونی است .
بر اساس این طرح ، دانش آموختگان دانشگاهی گروه سنی ۲۳ ساله تا ۳۲ ساله (با احتساب ۲سال خدمت سربازی) در همه رشته‌های دانشگاهی برحسب نیاز بنگاه‌های اقتصادی خصوصی و تعاونی به کار گرفته می شوند و دولت بخشی از هزینه کارورزی و بیمه آنان را پرداخت می کند.
دولت در مرحله اول اجرای این طرح 2 هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار جهت مشوق های کارورزی و پرداخت حق بیمه برای حدود 150 هزار نفر اختصاص داده است.
بر اساس اعلام مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مازندران ، تاکنون در این استان حدود 15 هزار نفر در طرح و سامانه کارورزی ثبت نام کردند که از این تعداد حدود چهار هزار نفر واجد شرایط تشخیص داده شدند.
مرکز آمار ایران نرخ بیکاری استان مازندران برای سال 95 را 11.6 درصد اعلام کرد.
گزارش های غیررسمی حاکیست که بیشترین تعداد بیکاران مازندران را تحصیل کردگان دانشگاهی تشکیل می دهند.
پیش از این سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران از بیکاری دستکم 17 هزار دانش آموخته بخش کشاورزی در این استان خبر داده بود.

خبرنگار : رضا غلامی ** انشترا دهنده : حسن فلاحتی
7335/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.