به گزارش خبرنگار ایرنا ، کامران اصغری روز شنبه در کارگروه اشتغال استان در ساری افزود که از این تعداد چهار هزار و 630 نفر به خاطر داشتن شرایط لازم پذیرفته شده اند.
وی از دانش آموختگان دانشگاهی و کارفرمایان مراکز تولیدی و صنعتی واجد شرایط مازندران خواست تا با ورود به سامانه مربوطه به نشانی karvarzi.mcls.gov.ir ثبت نام کنند.
طرح کارورزی را دولت یازدهم سال گذشته نهایی کرد و از اردیبهشت ماه امسال به اجرا گذاشت .
هدف از اجرای این طرح جذب دانش آموختگان دانشگاهی بیکار از مقطع کاردانی تا مقطع دکترا با حمایت وزارت کار در بنگاههای اقتصادی خصوصی و تعاونی است .
بر اساس این طرح دانش آموختگان دانشگاهی گروه سنی ۲۳ ساله تا ۳۲ ساله (با احتساب ۲سال خدمت سربازی) در همه رشته‌های دانشگاهی برحسب نیاز بنگاه‌های اقتصادی خصوصی و تعاونی به کار گرفته می شوند و دولت بخشی از هزینه کارورزی و بیمه آنان را پرداخت می کند.
مدیرکل تعاون مازندران گفت که دولت در مرحله اول اجرای این طرح 2 هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار جهت مشوق های کارورزی و پرداخت حق بیمه برای حدود 150 هزار نفر اختصاص داده است.
اصغری افزود : با اجرای طرح ملی کارورزی ، دانش آموختگان دانشگاهی مازندران با مهارت های حرفه ای مشاغل به صورت عملی در بنگاههای تولیدی و اقتصادی آشنا می شوند.
وی مدت زمان کارورزی افراد مشمول طرح را چهار تا 6 ماه اعلام کرد.
** شرایط بنگاهها برای پذیرش
مدیرکل تعاون مازندران با اشاره به اینکه ثبت نام در این سامانه از هفته پیش آغاز شد ، گفت : وزارت تعاون بدون تعیین سقف زمانی به افراد علاقه مند برای شرکت در این طرح فرصت داده است تا از این بستر آموزش مهارت های شغلی استفاده کنند.
وی سهمیه استان ها را شناور توصیف کرد و گفت که به هر اندازه ای که از هر استان علاقه مند به شرکت در این طرح وجود داشته باشد ، پذیرفته می شوند.
اصغری افزود : این طرح با توافق کارفرماها در فضای کسب و کار آنها انجام می شود و کارورزان در مدت حضور در این طرح علاوه بر قرارگرفتن تحت پوشش بیمه حوادث، یک سوم حداقل دستمزد را نیز دریافت می کنند.
او ادامه داد : هر واحد پذیرنده به ازای هر سه نفر شاغل بیمه شده تنها مجاز به پذیرش یک نفر کارورز است و تنها واحدهای پذیرنده دارای مجوز فعالیت از وزارت جهاد کشاورزی به ازای هر ٢ نفر شاغل بیمه شده ، مجاز به پذیرش یک کارورز هستند.
اصغری اجرای طرح کارورزی را تلاشی برای ساختن نیروهای متبحر در مشاغل عنوان کرد و گفت که از این طریق برخی مسائل حرفه ای مشاغل به جوانان آموزش داده می شود.
مرکز آمار ایران نرخ بیکاری استان مازندران برای سال 95 را 11.6 درصد اعلام کرد.
گزارش های غیررسمی حاکیست که بیشترین تعداد بیکاران مازندران را تحصیل کردگان دانشگاهی تشکیل می دهند.
پیش از این سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران از بیکاری دستکم 17 هزار دانش آموخته بخش کشاورزی در این استان خبر داده بود.
خبرنگار : رضا غلامی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
2096/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.