با حضور معاون حقوقی رئیس جمهوری، کارخانه خوراک آبزیان در حاشیه ساحل چپکرود جویبار به بهره برداری رسید .

به گزارش ایلنا،حجت الاسلام والمسلمین مجید انصاری، در این مراسم،  گفت: سیاست اقتصادی و اشتغالی زایی دولت تدبیر و امید با توجه به نامگذاری سال جاری توسط مقام معظم رهبری بر اساس توجه به منابع داخلی و تکیه بر ظرفیت های بومی است .

معاون حقوقی رئیس جمهوری با اشاره به این که امسال دولت تدبیر و امید برنامه های متنوعی را برای ایجاد هرچه بیشتر اشتغال در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی آماده و به همه دستگاهها ابلاغ کرده است، بیان داشت: برنامه دولت یازدهم در راستای تحقق سیاست هاس اقتصاد مقاومتی، واسپاری کارها به بخش خصوصی و غیر دولتی است و برای حمایت تسهیلاتی و سرمایه گذاری و حمایت حقوقی از این بخش، لوایح مورد نیاز در معاونت حقوقی ریاست جمهور تنظیم و به دولت و سپس به مجلس ارائه شده است .

انصاری، تصریح کرد: دولت تدبیر و امید سال 95 برای راه اندازی 21 هزار واحد تولیدی نیمه تعطیل و نیمه فعال بیش از 16 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی داده است تا این واحدها بتوانند به چرخه تولید بازگردند.

وی همچنین از برنامه ریزی دولت در زمینه تسهیل مقررات تجارت و حذف موانع سرمایه گذاری و تولید خبر داد .

معاون حقوقی رئیس جمهوری، افزود : سیاست دولت برای اشتغال زایی نگاه به ظرفیت های داخلی و استفاده از نیروهای بومی و محلی برای پیشبرد اهداف اقتصادی و محقق شدن سیاست های کلی نظام است .

وی منابع طبیعی مانند دریا، جنگل و منابع زیر زمینی مانند نفت و گاز را از دیگر ظرفیت های کشور برای جذب سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال برای نیروهای آماده به کار کشور دانست و گفت: خوشبختانه کشور ما هیچ گونه ضعفی در نیروهای متخصص و کار آزموده ندارد و از این جهت دارای ظرفیت علمی بالایی هستیم .

معاون حقوقی رئیس جمهور همچنین مازندران را دارای ظرفیت های بسیاری برای ایجاد اشتغال و استفاده از نیروهای کار در جهت توسعه استان ارزیابی کرد .

این کارخانه به ظرفیت تولید 11 هزار تن در سال در مجاورت مزرعه قره برون ساخته شده است تا غذای مورد نیاز را به صورت زنجیره برای ماهیان خاویاری در حال پرورش تامین کند.

انصاری همچنین از بخش های مختلف مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در ساحل چپکرود جویبار بازدید کرد.

مزرعه قره برون که در ساحل چپکرود شهرستان جویبار و در روستای گلدشت واقع است، پنج هکتار وسعت و 96 استخر پرورش ماهی دارد.

قرار است در این مزرعه سالانه 30 تن خاویار و دو هزار تن گوشت ماهی تولید شود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.