قربانعلی ولیزاده بورا پنجشنبه شب به خبرنگار ایرنا گفت : متاسفانه بعد از ۲ هفته کاهشی شدن روند شیوع بیماری کرونا ، امروز پنجشنبه آمار ورودی بیماران کرونایی به بیمارستان های شهرستان از آمار ترخیصی ها پیشی گرفته است که جای نگرانی دارد.
وی افزود : در روزهای اخیر خبرهای خوشی در راستای کاهش بیماران بستری در مراکز درمانی بابل داده می شد که بعد از گذشت دو هفته این نوار امروز با بستری شدن ۱۸ بیمار جدید در مقابل ترخیص ۱۷ بیمار بهبود یافته ، متوقف شد.
نماینده عالی دولت در شهرستان بابل گفت : با همکاری شهروندان و اصناف آمار کلی بیماران بستری در بیمارستان های بابل از ۵۰۰ نفر در هفته های قبل به ۱۳۲ نفر در حال حاضر کاهش یافته است و اگر مردم به حساسیت ها و هشدارهای لازم توجه بیشتری داشته باشند ، آمار افراد بستری با سرعت بیشتری کاهش خواهد یافت.
رییس ستاد مقابله با کرونای بابل افزود : متاسفانه در سطح شهر بابل هنوز شهروندانی هستند که بدون رعایت نکات بهداشتی و ماسک و دستکش و عدم رعایت فاصله فیزیکی تردد می کنند که این امر به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و خطر آفرین است.
وی ادامه داد : تمامی قوانین بازدارنده تنها به خاطر حفظ جان مردم است و شهروندان خودشان باید حساسیت های کرونا را درک کنند و بی دلیل نیست که خدمتگزاران آنها تصمیم به تعطیلی بازار و اجرای طرح فاصله گذاری فیزیکی گرفتند.
ولیزاده بورا با هشدار این نکته که کرونا در این مدت ثابت کرد که به هیچ عنوان شوخی بردار نیست و برای جان مردم تیغ کشیده است ، تاکید کرد : اگر شهروندان رعایت نکنند دوباره این ویروس در بابل اوج می گیرد و خسارت سنگین تری وارد خواهد کرد.
وی از همه دلسوزان خواست تا با استفاده از تمامی ابزارهای موجود مردم را متقاعد کنند که این ویروس در کمین جان آنان است و باید بهداشت فردی را رعایت کنند.
فرماندار بابل ابراز امیدواری کرد که روند بیستری بیماران کرونایی در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل بار دیگر کاهشی شده و با همکاری همه این ویروس ریشه کن شود.
زنگ خطر ورود بیماری کرونا به مازندران ۳۰ بهمن سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار مشکوک در بابل نواخته شد. بیماران شناسایی شده افرادی بودند که همزمان با شیوع کرونا در قم به آن شهرستان سفر داشتند.
بر اساس آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی بابل که به صورت مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت دارد ، تاکنون بیش از ۱۵ هزار بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم حاد تنفسی به مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه مراجعه کردند که توسط پرسنل درمانی مورد رسیدگی قرار گرفتند و بیشتر این افراد نیاز به بستری نداشتند.
همچنین بیش از یکهزار و ۷۰۰ بیمار مشکوک و قطعی مبتلا به کرونا هم که در این مدت در بیمارستان های شهرستان بستری بودند و تحت مراقبت های ویژه قرار گرفتند، بهبود یافته و ترخیص شدند.
هم اکنون طبق آخرین آمار بستری بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی به ۱۸۰ نفر کاهش یافت.
شهرستان ۵۳۱ هزار نفری بابل دارای ۶ بخش و هفت شهر است.
دانشگاه علوم پزشکی بابل مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران، هفت بیمارستان آموزشی درمانی شامل بیمارستان آیت الله روحانی ، شهید یحیی نژاد ، شهید بهشتی ، بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا ، بیمارستان کودکان امیرکلا ،مرکز ناباروری فاطمه الزهرا و همچنین بیمارستان پرتو درمانی شهید رجایی بابلسر را زیر پوشش دارد.