خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها: تاکنون ۹ نوزاد از مادران کرونایی در بابل در روزهایی کرونایی به دنیا آمدند و یک بانوی قائم‌شهر مبتلابه کرونا نیز پس از ۲۰ سال نازایی، در روزهای گذشته فرزندش را به‌سلامت به دنیا آورد.

به گفته پرستاران مراکز درمانی، تولد نوزادان از مادران کرونایی بیش از هر چیز ما را به شکست کرونا امیدوار می‌سازد وزندگی و امید را در روزهای سخت کرونایی پررنگ می‌کند.

احمدی یک مادر مازندرانی که در روزهای اخیر فرزندش را به دنیا آورده است، با تقدیر از تلاش‌های مدافعان سلامت و پرستاران گفت: این افراد واقعاً از جانشان برای خدمت به بیماران مایه گذاشته‌اند و در حال خدمت هستند.

وی با عنوان در حال حاضر وضعیت دخترم که تازه به دنیا آمده است، خوب و مطلوب است، اظهار داشت: از قبل از زایمان بیش از خود نگران فرزندم بودم که با تلاش کادر درمانی این نگرانی در حال حاضر برطرف شده است.

تولد ۹ نوزاد از مادران کرونایی در بابل

فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به زایمان ۹ مادر کرونایی در بابل اظهار داشت: از این تعداد پنج نفر غیر بابلی بودند که همگی در اتاق زایمان ویژه بیماران کرونایی که از روزهای اول آماده کرده بودیم، زایمان کردند.

وی درعین‌حال بابیان اینکه نگران موج دوم شیوع بیماری کرونا هستیم، از ابتدای شروع کرونا تاکنون هزار و ۸۰۰ بیمار مشکوک و کرونایی بستری شدند که این تعداد اکنون به ۳۰۰ نفر کاهش‌یافته است.

وی با اظهار اینکه اولین مورد ابتلاء به کرونا ۳۰ بهمن‌ماه در شهر بابل تشخیص داده‌شده است، از تجهیز بیمارستان میناگر برای خدمت‌رسانی به بیماران خبر داد و گفت: در کنار آن بیمارستان شهید بهشتی، یحیی نژاد و روحانی را نیز تجهیز کردیم.

جلالی بابیان اینکه خوشبختانه در عرض چند روز توانستیم کمبودها را تا حد زیادی مرتفع کنیم، افزود: ماسک و پوشش محافظتی پرسنل برای ما اولویت اصلی بوده و این کمبودها اکنون رفع شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با عنوان اینکه در این مدت ۱۱ هزار بیمار سرپایی را مدیریت کردیم، ادامه داد: خیلی از این افراد دچار بیماری کرونا نبودند و برخی بیماری‌های ویروسی و غیر ویروسی دیگر داشتند و برخی نیز که احتمال کرونا داشته ولی علائم خفیف داشتند، به‌صورت سرپایی درمان شدند و آن‌هایی که طبق راهنماهای علمی ضرورت برای بستری داشتند نیز بستری شدند.

وی با اظهار اینکه تا امروز هزار و ۸۱۵ تن بستری شدند و تعداد زیادی از آن‌ها بهبود و ترخیص شدند، افزود: درصد آمار فوتی‌های ما تقریباً معادل میانگین کشوری است این درحالی بیماران بدحال ارجاعی از سایر شهرهای استان هم زیاد داشتیم.

وی گفت: مشکل ما این بود که برخی از بیماران، خارج از شهرستان می‌آیند و ما باید آن‌ها را هم پوشش درمانی دهیم ودر مجموع ۱۱ فوتی ما تهرانی‌هایی بودند که اواخر اسفند به اینجا سفرکرده بودند.

جلالی از مردم خواست تا با در خانه ماندن برای مدیریت این بیماری به کادر درمانی کمک کنند.

محمدمهدی ناصحی نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت و درمان در مدیریت و کنترل بیماری کرونا در استان‌های مازندران و گلستان گفت: از ابتدای ورود به استان پیگیر قرنطینه در استان‌های شمالی و حتی در سطح وسیع‌تر بودم.

در حال حاضر بیماری کرونا در این دو استان به مرحله ثبات رسیده و تعداد بستری بیماران کاهش‌یافته وتعدادبهبودی و ترخیص از بیمارستان‌ها افزایش‌یافته است

وی برنامه دو استان مازندران و گلستان درزمینهٔ مقابله و کنترل بیماری کرونارا خوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: در حال حاضر بیماری کرونا در این دو استان به مرحله ثبات رسیده است و تعداد بستری بیماران کاهش‌یافته وتعدادبهبودی و ترخیص از بیمارستان‌ها افزایش‌یافته است.

نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت و درمان در مازندران و گلستان اضافه کرد: در صورت رعایت اصول بهداشتی توصیه‌شده و ماندن در خانه کمک زیادی به قطع زنجیره انتقال می‌شود.

ناصحی اضافه کرد: اقدامات خوبی در بیماریابی و پیگیری بیماران ترخیص شده وافرادی که مواجهه با این بیماران داشتند توسط تیم پزشکی خانواده و مراکز بهداشتی با همکاری بسیج دراستان در حال انجام است که نقش مهمی در کنترل بیماری دارد.

وی افزود: تجهیزات مناسبی در بیمارستان‌های استان توزیع‌شده است، ازجمله دستگاه‌های تنفس مصنوعی دستگاه‌های مولد اکسیژن پرفشار که موردنیاز بیماران تنفسی است با کمک خیرین و اتاق بازرگانی به تعداد زیاد تهیه و در سراسر استان توزیع‌شده است.

به گفته ناصحی وسایل حفاظت فردی و ماسک همکاران تاحدزیادی در بیمارستان‌ها تأمین شد و اعتبار مناسبی از وزارت بهداشت و سازمان برنامه‌وبودجه در این زمینه به استان اختصاص‌یافته است.

وی از همکاری بیمارستان‌های خصوصی و تأمین نیز در مقابله با ویروس کرونا و ارائه خدمات‌رسانی به این بیماران نیز قدردانی کرد.

نماینده وزیر بهداشت و درمان در استان‌های مازندران و گلستان از درمانگران ازجمله پزشکان، پرستاران و کادر بهداشتی ودرمانی نیز قدردانی و از مردم استان خواست تا با ماندن در خانه و عدم مسافرت از درمانگران قدردانی کنند.

ناصحی از شهروندان مازنی و گلستانی نیز خواست با ارتباط با پزشک خانواده و مراکز بهداشتی درمانی پیگیر بیماری خود باشند و از مراجعه به اورژانس‌های شلوغ و بیمارستان‌ها خودداری کنند.

درحال حاضر پرستاران و کادر درمانی بیمارستان‌های مازندران روزهای زیادی به خانه‌هایشان نرفتند، آنان جهادگرانه مشغول رسیدگی به مبتلایان کرونایی هستند و تاکید می‌کنند با ماندن درخانه و قرنطینه بودن برای شکست کرونا دست به دست دهیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1391027
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.