امروز تمامی آحاد جامعه به این باور رسیده اند که برای شکست ویروس کرونا یک جریان و قشر خاصی از جامعه نمی تواند به تنهایی زمینه شکست را فراهم کنند و تمامی اقشار جامعه باید به عنوان سربازان پشت جبهه برای شکست این ویروس کادر درمانی جامعه را که در خط مقدم قرار دارند و این روزها هزینه های زیادی پرداخت می کنند، یاری دهند.
شهرستان بابل یک شهر دانشگاهی که بعنوان دروازه ورود ویروس کرونا به مازندران به ثبت رسیده است با وجود ظرفیت های خوب دانشگاهی اعم از اعضای هیات علمی و دانشجویانی که از سراسر کشور برای تحصیل به این شهر حضور می یابند در روشنگری و آگاه سازی مردم در عدم شرکت در تجمعات و خلوت کردن خیابان ها و در خانه ماندن نقش مهمی می توانند داشته باشند.
بابل با دارا بودن ۱۷ مرکز دانشگاهی که برخی از آن همانند دانشگاه صنعتی نوشیروانی و دانشگاه علوم پزشکی بابل که دارای برند جهانی هستند دانشجویان و اساتید ممتازی در رشته های مختلف تحصیل دارد و این افراد نه تنها برای شهروندان بابلی بلکه برای آحاد مردم ایران می توانند روشنگری خوبی در خصوص پویش در خانه ماندن و شکست حلقه انتقال ویروس کرونا را داشته باشند.
دانشگاهیان با روشنگری نقش تاریخی خود را برای شکست کرونا ایفاء کنند
دکتر سید خلاق میرنیاء رییس موسسه آموزش عالی صنعتی مازندران به خبرنگار ایرنا گفت: در این مقطع از تاریخ ایران دانشگاهیان باید نقش تاریخی خود را برای شکست این ویروس ایفاء کنند.
وی افزود: اساتید و دانشجویان ما می توانند با استفاده از تمام ظرفیت های رسانه ای و فضای مجازی برای مردم روشنگری کنندکه در این مقطع که پیک انتقال این ویروس در مازندران و بابل می باشد مردم با نشستن در خانه ها در شکست زنجیره انتقال ایفاء نقش کنند.
رییس سابق دانشگاه مازندران افزود: همه ما باید به مردم بیان کنیم که در حال حاضر چاره ای جز ماندن در منازل و سکونتگاهها نمی ماند تا زنجیره خطرناک این ویروس در جامعه شکسته شود.
وی بیان کرد: اگر دانشجویان بتوانند خانواده ها و نزدیکان خود را بر این امر آگاهی بخشند با توجه به حجم گسترده ای از دانشجویان مازندران و بابل توفیقات بزرگی حاصل خواهد شد.
دانشگاه نوشیروانی بابل شکست حلقه انتقال کرونا را از خود شروع کرد
همچنین دکتر جواد واثقی امیری رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به خبرنگار ایرنا گفت: دانشگاه نوشیروانی با اتخاذ تصمیمات هوشمند در بین دانشجویان و کارکنان در گام اول برای شکست حلقه انتقال ویروس کرونا با اجرای طرح های دورکاری و آموزش با بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی در این مسیر گام های مثبتی برداشته است.
وی افزود: متاسفانه در این روزها خبرهایی از درگذشت کادر درمانی و پزشکی بیمارستان های بابل به گوش می رسد که این مصیبت باید برای همه شهروندان و دلسوزان آزار دهنده باشد و در شرایط کنونی با خلوت کردن خیابان ها و خانه نشینی در شکست این مهمان ناخوانده ایفای نقش کنیم و با کاهش مبتلایان به این ویروس تلاش کنیم تا وضعیت جامعه به مانند سابق برگردد.
شهرهای مازندران همچنان شلوغ است
در ادامه عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز به خبرنگار ایرنا گفت: خیلی مهم است که در این روزها در خانه بمانیم چرا که پزشکان و سیستم درمانی یک ظرفیت تعریف شده ای برای ارائه سرویس دهی به شهروندان دارد و همین الان کادر درمانی برای رساندن خدمات به بیماران خسته شده و بخش های مختلف بیمارستان ها تکمیل شده است.
دکتر شروین ضیابخش طبری افزود: اگر مردم مراعات نکنند و در خانه ها نمانند و حجم مبتلایان به این ویروس و مراجعه آنان به مراکز درمانی بیشتر شود بسیار آزاردهنده می شود و ارائه خدمات به این بیماران را با مشکل جدی مواجه می کند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر با خانه نشینی و کنسل کردن تمامی دید و بازدیدها فقط می توانیم ویروس کرونا را شکست دهیم و هر چند این خانه نشینی برای عده ای مشکلات اقتصادی به همراه دارد ولی همه ما باید شرایط جامعه را بدرستی درک کنیم و برای زنده ماندن و آسیب کمتر باید در خانه ها بمانیم.
وی اظهار داشت: حتما شهروندان باید خرید های خود را محدود کنند و هر چند روز با رعایت نکات بهداشتی با دستکش و ماسک اقلام مورد نیاز خود را تامین کنند و در صورت خرید مایحتاج ضروری نایلون ها را در خارج از خانه جدا کرده و بدور بیاندازند و میوه ها را به صورت بهداشتی شست و شو کنند.
ضیابخش طبری افزود: شهرها همچنان شلوغ است و با این رویه شکست حلقه اتصال طولانی خواهد شد و هزینه زیادی را برای شهروندان و کادر درمانی به همراه خواهد داشت.
شهرستان بابل دروازه ورودی بیماری کرونا به مازندران بود و با شناسایی ۲ شهروندی که به قم سفر داشتند و قرنطینه کردن آنها در بیمارستان ، شیپور ورود کرونا به مازندران را به صدا در آوردند.
بر اساس آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی بابل، تاکنون تست ۲۵۰ بیمار کرونایی در این شهرستان مثبت اعلام شد و هم اکنون ۴۰۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های بابل بستری می باشند.
همچنین در این مدت یک هزار بیمار مشکوک به این بیماری در چهار بیمارستان ایت آلله روحانی، شهید یحیی نژاد، شهید بهشتی و مرحوم میناگر که مختص مادران باردار مشکوک به کرونا می باشد، بستری شده بودند.
همچنین علاوه برآن تعداد زیادی از شهروندان ، کادر درمانی و پزشکان بابل به علت ابتلا به کرونا در منازل خود با این بیماری دست و پنجه نرم می کنند.
شهرستان ۵۳۱ هزار نفری بابل از هفته گذشته در وضعیت قرمز قرار گرفت و از مردم خواسته شد برای شکست کرونا از خانه خارج نشوند.
هفت بیمارستان آموزشی درمانی هم اکنون زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بابل خدمات درمانی مورد نیاز را به بخشی از مردم مازندران ارائه می دهد.
این بیمارستان ها شامل آیت الله روحانی ، شهید یحیی نژاد ، شهید بهشتی ، بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا ، بیمارستان کودکان امیرکلا ،مرکز ناباروری فاطمه الزهرا و همچنین بیمارستان پرتو درمانی شهید رجایی بابلسر است.