سینما سپهر ساری پس از سه روز اکران فیلم‌های مختلف از بخش‌های سیمرغ و پروانه‌ها، نگاه نو و سودای سیمرغ، امروز محل اکران فیلم‌های «خون شد» و «آبادان یازده۶۰» می‌شود. دو فیلمی که یکی به واسطه پیشینه و نام کارگردان مورد توجه مخاطبان قرار دارد و دیگری هم به خاطر سوژه‌ای متفاوت و بکر در سینما از ژانر دفاع مقدس تا کنون مورد استقبال مخاطبان جشنواره فیلم فجر در تهران قرار گرفته است.

«خون شد»؛ تصویربرداری در مازندران

کارگردان قدیمی و پیشکسوت سینمای ایران امسال با «خون شد» نامش را یک بار دیگر به مهم‌ترین رویداد سینمایی ایران پیوند زد و مخاطبان و منتقدان سینمای خود را به جشنواره کشاند. فیلمی که برای مازندرانی‌ها به واسطه برخی لوکیشن‌های فیلمبرداری این اثر می‌تواند قابل توجه باشد. کیمیایی بخش‌هایی از تصویربرداری «خون شد» را در مناطقی از قائمشهر و سوادکوه انجام داد. بنابراین مخاطبان مازندرانی جشنواره فجر امروز در سینما سپهر ساری احتمالا با لوکیشن‌هایی آشنا مواجه می‌شوند که مورد توجه کارگردان پیشکسوت سینمای ایران قرار گرفته است.

فیلم جدید کیمیایی از نظر منتقدان سینما ادامه‌ای بر سایر آثار او در سال‌های اخیر است. کیمیایی که سینمادوستان او را با آثار شاخص‌اش در دوران پیش و پس از انقلاب می‌شناسند، فیلم جدیدش را هم با محوریت تعصب و غیرت ساخته است.

هرچند که طی روزهای اخیر نقدهای زیادی به «خون شد» منتشر شده است، اما سینمای کیمیایی همچنان مخاطبان خاص خود را دارد و حتی منتقدان او نیز برای دیدن ایده‌های جدید او پای پرده‌های سینماها می‌نشینند.

«خون شد» به تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی و با بازی سعید آقاخانی، سیامک انصاری، لیلا زارع، نسرین مقانلو، هومن برق‌نورد، سیامک صفری، اکبر معززی و مریم عباس‌زاده تولید شده و در خلاصه داستان آن آمده است: داستان «خون شد» به مثابه خانه ای قدیمی است که همه چراغ هایش خاموش بوده و هیچکس نیز در اتاق هایش ساکن نیست. در این میان یکی از ساکنین این خانه می آید و همه چراغ ها را روشن می کند…

این فیلم در سانس‌های اول – ساعت ۱۶ - و سوم – ساعت ۲۱ - امروز روی پرده سینما سپهر اکران می‌شود.

«آبادان یازده ۶۰»؛ سوژه بکر رسانه‌ای

پنجمین فیلم سینمایی مهرداد خوشبخت کارگردان آبادانی سینمای ایران، روایتی متفاوت از جنگ و مقاومت مردم آبادان در دوران دفاع مقدس است. فیلمی که خوشبخت در آن نگاهی به یکی از ابعاد کمتر دیده شده جنگ دارد و به نوعی می‌توان آن را فیلمی رسانه‌ای هم دانست. یازده ۶۰ فرکانس رادیو آبادان در دوران جنگ بود و این فیلم بخشی از تلاش رزمندگان و مردم آبادان برای حفاظت از رادیو آبادان را نشان می‌دهد. «آبادان یازده ۶۰» بین ۷ فیلم برتر جشنواره از نگاه مخاطبان قرار دارد و این یعنی اثر جدید خوشبخت توانسته نگاه مخاطبان را به خود جلب کند و تاثیرگذار ظاهر شود.

در فیلم‌های مربوط به دفاع مقدس تا کنون کمتر رادیو به عنوان سوژه اصلی مورد توجه قرار گرفته است. در حالی که این رسانه شنیداری در دوران جنگ مهم‌ترین منبع اطلاعاتی مردم محسوب می‌شد و در شهری مانند آبادان که به طور مستقیم در بطن جنگ حضور داشت، اهمیت آن چند برابر می‌شد.

در این فیلم نشان داده می‌شود که حفظ آنتن رادیو آبادان و جلوگیری از سقوط این رسانه چقدر در تقویت روحیه مردم و رزمندگان منطقه تاثیرگذار بود. یکی از زوایای قابل توجه «آبادان یازده ۶۰» علاوه بر سوژه بکر آن، تلاش کارگردان برای نشان دادن جامعه‌ای متشکل از دیدگاه‌ها و اندیشه‌های عقیدتی و اجتماعی و حتی دینی مختلف است که در کنار هم برای مفهوم وطن تلاش می‌کنند و می‌جنگند.

این فیلم به تهیه‌کنندگی حسن کلامی و با بازی علیرضا کمالی، حسن معجونی، شبنم گودرزی، حمیدرضا محمدی، ویدا جوان، نادر سلیمانی، رضا مسعودی و یاسین مسعودی تولید شده است.

«آبادان یازده ۶۰» امروز از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه در سینما سپهر ساری اکران می‌شود.

اکران فیلم‌های فجر سی‌وهشتم تا ۲۱ بهمن در ساری ادامه دارد و هر روز ۲ فیلم در سینما سپهر ساری طی ۳ سانس روی پرده می‌رود.

از فردا اکران فیلم‌های بخش سیمرغ و پروانه‌ها برای دانش‌آموزان نیز از سر گرفته می‌شود.

۱۳ فیلم از بخش سودای سیمرغ و نگاه نو سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر در سینما سپهر ساری اکران می‌شود و ۵ فیلم نیز از بخش سیمرغ و پروانه‌ها در نوبت صبح برای دانش‌آموزان روی پرده می‌رود که ۲ فیلم از این بخش تا کنون روی پرده رفته و ۳ فیلم دیگر در روزهای آتی روی پرده سینما سپهر اکران خواهد شد.

 تماشای فیلم های نوبت صبح برای دانش آموزان با هماهنگی مدارس رایگان است و برای تماشای فیلم‌های عصر نیز بلیت اینترنتی در سایت www.iranconcert.com عرضه می‌شود.

بلیت فیلم‌های جشنواره برای دانشجویان در گیشه سینما با تخفیف ۳۰ درصدی ارائه می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.