به گزارش روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران، سید محمد جعفری هدف از این اقدام را که مصوبه کارگروه آرد و نان استان است ، افزایش ضریب امنیت غذایی و پیشگیری از بیماری ها اعلام کرد.

وی توضیح داد: برای واحدهای خبازی یارانه ای بربری پز آرد با سبوس گیری ۱۸ درصدی و واحدهای خبازی لواش‌پز ، تافتون و سنگکی با سبوس گیری ۱۵ درصدی در نظر گرفته شده است که ملزم به پخت نان با همین آردها هستند.

جعفری گفت : از آنجائی که خرید سهمیه آرد نیمه اول آبان واحدهای نانوایی از ۲۱ مهر آغاز می شود، کارخانجات تولید آرد استان نیز موظف به تولید و تحویل آرد نانوایی ها با درصد سبوس گیری تعیین شده هستند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اعلام این که پنج کارخانه آردسازی استان به عنوان پایلوت برای تولید آرد پنج درصد سبوس گیری انتخاب شده اند ، افزود: بازنگری در میزان سبوس گیری آرد ها در راستای سلامت غذایی و بهبود کیفیت نان و تامین فیبر مورد نیاز مردم در استان توسط اداره کل غله و با همکاری استاندارد ، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت معدن و تجارت استان، استاندارد و اتحادیه خبازان انجام می پذیرد.

وی همچنین گفت که مصوبه کارگروه آرد و نان برای خبازی های نیمه یارانه ای یا آزادپز در تامین آرد مورد نیاز با مشخصات تعیین شده از اول مهر امسال عملیاتی شد.

بر اساس آمارهای رسمی حدود چهار هزار و ۴۰۰ نانوایی در استان مازندران فعالیت می‌کنند که از این تعداد یکهزار و ۷۰۰ واحد از این تعداد آزادپز هستند.

علاوه بر این تنها نیم درصد نانوایی های استان از  از دستگاه حرارت غیر مستقیم برای پخت نان استفاده می‌کنند و ۲ درصد نیز در مجموع در رتبه بندی انجام شده در سال ۹۷ موفق به دریافت عنوان درجه یک شدند.

۷۳۳۵/۱۶۵۴

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.