به گزارش خبرنگار ایرنا ، امروز (یکشنبه) در دومین نشست ستاد تسهیلات سفر نوروزی در محل استانداری مازندران ، با توجه به حضور تقریبا تمامی فرمانداران به عنوان نمایندگان دولت در شهرستان ها، اما تعداد مدیران ارشد ادارات به عنوان دستگاه های خدمات رسان به انگشت شمار هم نرسید که انتقاد تند سرپرست معاونت امور عمرانی را در پی داشت.
جز دستگاههای همچون هواشناسی ، پلیس راه، ارشاد و چندتای دیگر اغلب مدیران ادارات غائب جلسه بودند و معاونین خود یا نماینده ای از طرف خود به دومین جلسه ستاد تسهیل اعزام کردند.
تماسهای مکرر معاونین دستگاههای اجرایی با مدیران در طی جلسه امروز برای کسب تکلیف یا دریافت پاسخ خواست ریاست جلسه و همچنین کسب تکلیف از مدیر مربوطه، یکی از دلایل انتقاد ریاست جلسه به مدیریت سرپرست معاونت عمرانی استانداری بود.
مهدی رازجویان، سرپرست معاونت هماهنگی امرو عمرانی استانداری مازندران در این نشست گفت: فقدان حضور مدیران ارشد برای جلسه با اهمیت ستاد تسهیل که باید برنامه ریزی برای میزبانی چندین میلیون مسافر باشد، نشاندهنده عملکرد نامناسب مسئولان هماهنگ کننده جلسه و همچنین بی اهمیت جلوه دادن این ساختار برای مدیران است.
وی با تاکید بر اینکه باید این جلسات در سطح مدیران برگزار بشود تا اشراف کامل به مسائل حوزه خود داشته باشند، اما متاسفانه کل جلسه به معرفی و همچنین یادآوری مسائل پرداخته شد.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری به دبیرخانه ستاد تاکید کرد که جلسات بعد حتما باید با حضور مدیران باشد و هیچ بهانه ای هم قابل قبول نخواهد بود.
رازجویان گفت: حضور معاونین و نماینده مدیران در جلسات با چنین سطح اهمیت، بدلیل اشراف ناقص به مسائل قابل قبول نبوده که منجر به خروج جلسه از هدف خود شد که همان هماهنگی بین دستگاه ها و ظرفیت ها است.
وی از دستگاههای اجرایی خواست که در جلسه بعدی ستاد تسهیلات سفر که قبل از 15 اسفند برگزار می شود، حتما گزارش عملکرد خود در کمیته زیر مجموع ارائه دهند که باید با حضور خود مدیران انجام شود.
**گرانی ارز فرصت سازی از تهدید است
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران همچنین گفت: نوسانات و افزایش نرخ ارز تهدیدی است که نمی توان ان را نادیده گرفت؛ اما مدیران باید در آوردگاههایی مانند نوروز و تعطیلاتی از این دست باید از این تهدید یک فرصت بسازند.
رازجویان ادامه داد: افزایش نرخ ارز فرصتی است تا ما بتوانیم با جذب حداکثری گردشگر داخلی و خارجی اقتصادی غیر وابسته، محلی و پویا ایجاد کنیم.
وی با اشاره به گردشگری به عنوان بزرگترین و پردرامد ترین صنعت سبز دنیا، افزود: ارائه خدمات مناسب، ایجاد بستری برای آرامش و لذت گردشگران، برقراری محیطی امین روانی و فیزیکی نخستین اولویت در جذب گردشگر است.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران همچنین به اولویت های تسهیلات سفر نوروزی در ایام نوروز 98 اشاره کرد و گفت: جلوگیری از کمبود پزشک معالج و استقرار شیفت های پزشکی در تمامی مناطق شهری و روستایی استان،پاکسازی اماکن شهری و گردشگری، جمع اوری به موقع زباله و همچنین جمع اوری متکدیان از سطح شهرها و مبادی ورودی استان مهم ترین دستور کار دستگاهها و کمیته ها است.
رازجویان ادامه داد: برنامه کشیک امداد و تعمیرگاه های خودرو و بیمه حوادث، ذخیره سازی سوخت در شهرستان ها، برپایی نمایشگاه های بومی و محلی و تشکیل شورای ترافیک با حضور فرمانداران و مدیران شهرستانی از دیگر اولویت ها در ایام نوروز و قبل ان است.
به گفته او کنترل قیمت و ستاد تنظیم بازار از دیگر اولویت های استان برای ایام نوروز است که باید تحت کنترل و نظارت مستمر فرمانداران شهرستان ها قرار بگیرد تا مسافران با امنیت بیشتر به استان سفر کنند.
وی جلوگیری از افت فشار یا قطع آب شرب را نیز از دیگر اقداماتی دانست که باید مسئولان و کمیته ای مرتبط برای ان از همین الان برنامه ریزی داشته باشند.
**مدیران نماد فرهنگسازی باشند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه نباید تمامی مشکلات فرهنگی را به حاکمیت منتقل کرد و باید در محیط های محلی از طریق الگوسازی توسط مدیران، فرهنگ سازی را ایجاد کرد.
محمود شالویی با بیان اینکه حتما نمی توانیم به تمامی چند میلیون مسافر مازندران بسترهای فرهنگی ارائه دهیم، افزود: باید سعی کنیم با استفاده از تجمع گردشگران و بهره گیری از روش های تشویقی و نه تنبیهی، فرهنگ گردشگری و برخورد با طبیعت و زندگی بومی را به مردم بیاموزیم.
وی با انتقاد از چهره تعویض روغنی و تعمیرگاهی ورودی های مازندران، گفت: چگونه می توان گردشگران را به درون شهر ها وارد کرد در حالی که مسافر از ورودی ان فرار می کند.
باید برای گردشگران احساس جذب به مجموعه های گردشگری و بسته های فرهنگی از جمله نمایشگاه ها ایجاد کنیم.
وی با اعلام 23 برنامه فرهنگی برای نوروز 98 از سوی فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، گفت: تمامی هزینه های گردشگری و فرهنگی بدون ایجاد جذابیت برای مردم بی اثر خواهد بود و باید جاذبه های گردشگری به میدان بیایند.
دومین نشست ستاد تسهیل سفر مازندران با تاکید بر ارائه عملکرد مدیران و همچنین اعلام ظرفیت های اقامتی در جلسه بعدی به کار خود پایان داد.
استان مازندران سالانه میزبان بیش از 20میلیون مسافر و همچنین دارای حدود یک میلیون نفر شب ظرفیت اقامت است.
/1899/7335
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.