به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی استانداری مازندران، احمد حسین زادگان در دیدار با رییس کل بیمه مرکزی کشور در عین حال افزود: آگاهی کشاورزان نسبت به نقش بیمه محصولات کشاورزی باید افزایش بیابد.
72نوع محصول کشاورزی در مازندران تولید می شود که در 15نوع از جمله برنج با حدود یک میلیون تن ،مرکبات با 2میلیون و 500هزار تن ،کیوی ،گل و گیاه ،دام وطیور و در حوزه شیلات رتبه اول تا سوم کشور را دارد.
بر اساس آمار سازمان جهاد کشاورزی مازندران از 460 هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی استان کمتر از هفت درصد زمین های مازندران تحت پوشش بیمه است.
استاندار مازندران صنعت بیمه را یک فرصت دانست و بر ضرورت فراگیر شدن چتر بیمه بر آحاد جامعه بویژه اقشار آسیب پذیر تاکید کرد و ادامه داد: فرهنگ بیمه باید گسترش یابد و برای تحقق این مهم لازم است رسانه ها و نهادهای فرهنگی و تبلیغی، تشکل های مردم نهاد و خود مردم را پای کار بیاوریم.
حسین زادگان اظهار داشت: باید بیمه به عنوان یک فرصت برای جامعه تبیین شود و امروز بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از جمله فرصت هایی است که در مازندران با جدیت پیگیری می شود.
بر پایه آمار صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، عشایر و روستائیان مازندران با گذشت 14 سال از فعالیت این صندوق ، هنوز 70 درصد از روستائیان واجد شرایط مازندران همچنان خارج از چتر حمایتی این صندوق قرار دارند.
بر اساس قانون تمامی افراد شاغل در بخش کشاورزی، روستائیان و عشایر، شاغلان فصلی، زنان خانه‌دار روستایی و عشایری، ساکنان روستاها و رانندگان حمل بار و مسافربر بین ‌شهری در شهرهای زیر 20 هزار نفر مشمول پوشش بیمه صندوق اجتماعی هستند.
مازندران حدود سه میلیون و 300 هزار نفر جمعیت دارد که 45 درصد آنها روستایی هستند.
بر اساس آمارهای رسمی حدود 350 هزار نفر از جمعیت روستایی استان مشمول عضویت در صندوق بیمه اجتماعی هستند ولی
هم اکنون حدود 90 هزار نفر از روستائیان استان زیر پوشش بیمه این صندوق قرار دارند.
6990/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.