به گزارش خبرنگار ایرنا، این هنرستان کار و دانش که در مرکز علمی کاربردی فدا وابسته به ( شرکت فولادین ذوب آمل) راه اندازی شده در سال تحصیلی جدید 31 هنرآموز در رشته های' مکانیک صنایع' و' تعمیر ابزار دقیق' جذب کرد.
همچنین نخستین دفتر همکاری آموزشی آموزش و پرورش شاخه کارودانش در شهرک صنعتی امامزاده عبداله آمل افتتاح شد.
مدیرکل دفتر فنی وحرفه ای و کار ودانش وزارت آموزش و پرورش روز یکشنبه در مراسم افتتاحیه مراکز فوق با تاکید بر اینکه تقویت و توسعه مراکز آموزشی جوار کارخانه و کارگاه به صورت جدی در دستور کار است، گفت: این دفاتر پیشتر در استانهای خراسان رضوی و کرمان راه اندازی شده و تا پایان امسال حداقل یک دفتر دیگر در استانها افتتاح خواهد شد.
سیدمصطفی آذرکیش با بیان اینکه یادگیری مهارت های شغلی و زندگی به عنوان یک نیاز جدی اکنون مورد تاکید قرار گرفته است، افزود: براساس ارزیابی و نمونه های آماری گرفته شده متاسفانه اکنون بیش از 95درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بدون مهارت خاصی هستند و این وضعیت فراهم کردن شغل را برای این افراد با مشکلات زیادی مواجه و بر جامعه بیکاران کشور افزوده است.
وی از خانواده ها نیز درخواست کرد، عمدتا رویکرد دانشگاه رفتن و ادامه تحصیل در مقاطع تکمیلی نباید به عنوان دغدغه اصلی خانواده ها و فرزندان تبدیل شود، بلکه مهارت و حرفه آموزی که تضمین کننده آینده شغلی نیز خواهد شد باید به عنوان اصل مهمی به آن توجه شود.
مدیرکل دفتر فنی وحرفه ای و کار ودانش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه باید هر نوع مهارتی هرچند کوچک در خانواده ها نهادینه و در سطح بالاتر آموزشی به صورت تخصصی هدایت شود،افزود: ترس از شکست و اصرار بر مهارت و حرفه آموزی از سوی خانواده به فرزندان به عنوان تجربه ارزشمند برای آنها تلقی خواهد شد و باعث ایجاد انگیزه برای حرفه آموزی خواهد شد.
آذرکش، با بیان اینکه خوشبختانه اکنون مسیر برای فراگیری آموزشها در کشور بسته نیست، ادامه داد: باید اشتغال فرزندان در جامعه با نگاه به مهارت آموزی بیشتر از گذشته ترویج و سرلوحه قرارگیرد
وی، با اشاره به اینکه برای داشتن نیروهای کارماهر و متخصص در واحدهای تولیدی وشهرک های صنعتی،کمک بخش خصوصی برای توسعه مراکز آموزشی تخصصی نیاز است، گفت: توسعه هنرستان کارودانش‌ جوار کارخانه ها موضوع یک اقدام خوب در سال حمایت از کالای ایرانی برای تقویت تولیدات داخلی است که ارتقاء مهارت آموزی تخصصی باعث افزایش بهره وری و افزایش درآمد برای صاحبان واحدهای تولیدی را نیز به همراه خواهد داشت.
مدیرکل دفتر فنی وحرفه ای و کار ودانش وزارت آموزش و پرورش، 3ساله شدن تحصیل در هنرستانها باعث افزایش بهره وری و کیفی تر شدن آموزش ها شده است، گفت: در سال تحصیلی جاری حدود 300 هزار دانش آموز به جمعیت هنرجویان هنرستانهای کشور اضافه شده و هدایت بیشتر این هنرستانها نیز اکنون به سمت ایجادکارآفرینی است.
آذرکیش ادامه داد: با توجه به افزایش سطح تحصیلات تکمیلی، اکنون هرم شغلی در کشور به شدت نیازمند نیروی کار ماهر است و خالی شدن برخی شغل ها از وجود افراد متخصص زنگ خطر جدی است.
وی ، همچنین ایجاد دفتر همکاری آموزشی آموزش وپرورش شاخه کارودانش در شهرک صنعتی آمل را گامی ارزشمند در راستای تامین نیروهای ماهر و متخصص در واحدهای صنعتی دانست و یادآورشد: تنوع بخشی به محیط های یادگیری در محیط های طبیعی، فرهنگی و صنعتی اکنون در اولویت است.
ک/7327/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.