معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:در دهه‌های اخیر به‌جزء وام دادن و کارهای عمرانی اقدام دیگری انجام نداده‌ایم.

به گزارش ایلنا از ساری،عیسی منصوری در جلسه توسعه اقتصادی روستاها با رویکرد اشتغال در ساری اظهار کرد: در دهه‌های اخیر به‌جزء وام دادن و کارهای عمرانی اقدام دیگری انجام نداده‌ایم.

وی تصریح کرد: همواره نظام اجرایی کشور به‌دلیل متمرکز بودن یک نسخه واحد برای کل کشور تنظیم می‌کرد که به‌دلیل توجه کمتر به ظرفیت مناطق و حتی روستاها این اقدام ناصحیح بود.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: باید به دنبال مداخلاتی باشیم که توسعه‌ای و تأثیرگذار باشند و در آینده از آن به‌عنوان یک نقطه عطف یاد شود.

این مسؤول ادامه داد: در بحث مداخلات توسعه‌ای، مشارکت نیز باید اتفاق بیافتد که قطعا یک‌طرفه و صرفا از طریق دولت نباید باشد،کار دولت تجویز نیست بلکه انکشاف است در واقع باید با مشارکت حداکثری مردم صورت گیرد.

منصوری با بیان اینکه قبل از ورود به بحث توسعه روستایی باید رویکرد ما در قبال توسعه استان مشخص باشد، خاطرنشان کرد: باید در دولت فضای ذهنی خود را از فضای برنامه‌ریزی خارج کنیم و به سمت نگاه توسعه‌ای پیش برویم و باید جریان مربوط به توسعه را در منطقه راه بیندازیم تا روستا نیز توسعه یابد.

وی بیان کرد: شناسایی مزیت روستاها از اقدامات اساسی در زمینه توسعه است که نیاز به آموزش و ایجاد نهادهای مختلف در این زمینه احساس می‌شود.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در بحث گردشگری علاوه بر مزیت‌های عمومی، وجود جاذبه‌های گردشگری و مزیت‌های منحصربه‌فرد در روستاها ضروری است که باید ایجاد شود.

این مسؤول افزود: اگر قرار است مشارکت صورت گیرد و توسعه روستایی ایجاد شود نقطه ورود ما اقتصاد است و باید منفعت مردم در این زمینه مشخص باشد و در انجام همه این اقدامات باید به‌دنبال خروجی مطلوب باشیم که بسیار اهمیت دارد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.