به گزارش ایرنا سید موسی خادمی عصر شنبه در نشست صمیمی با جوانان منتخب استان با بیان اینکه درتقویم ما مناسبت های شاد زیادی وجود داد اما استفاده درستی از آنها نمی کنیم افزود: باید جامعه را شاد و امیدوار نگه داریم چرا که اگر جامعه بانشاط نباشد به اهدافش نمی رسد و فراموش نکنیم که از غمناک بودن چیزی حاصل نمی شود.
خادمی در خصوص انتصاب جوانان در مسئولیت های دولتی اظهار داشت: این مسئله منجر به بروز یک سوتفاهم شده به این معنی که وقتی دولت این را می گوید یعنی از بین کارکنان جوانتر ادارات مدیران را استفاده کنیم اما برداشت جوانان خارج از این حوزه انتخاب آنها در این مشاغل است.
وی افزود: مجموعه مدیریت استان در این راستا همه تلاش خود را انجام داده به عنوان مثال از هشت معاون فرماندار جدید تعداد پنج نفر از آنها خانم هستند که البته این روند را با قدرت ادامه خواهیم داد.
استاندار لرستان به مسئله کمک ادارات دولتی در امر تسهیل ازدواج جوانان اشاره کرد و گفت: موافق استفاده از منابع و امکانات دولتی برای برگزاری مراسم ازدواج البته با رعایت تقدم افراد مستحق هستم.
خادمی موقعیت استان لرستان در بحث ماده 27 را خوب توصیف کرد و افزود: امسال هم تکلیف شده هر استان 30 درصد اعتبارات را به بخش خصوصی بدهد که در این خصوص تاکنون 24 میلیارد از این اعتبارات را واگذار کرده ایم.
حجت الاسلام سید سجاد موسوی امام جمعه الشتر نیز در این نشست با بیان اینکه همه مسائل و مشکلات جامعه به دولت برنمی گردد افزود: ذائقه ها نیز عوض شده و مسائل فرهنگی بسیاری در این مورددخیل است لذا مراقب نفوذ باشیم و آتش به اختیار عمل کنیم به این معنا که اگر دولتی ها موفق نشدند سمن ها و مردم بصورت خودجوش مقدمات ازدواج آسان جوانان را مهیا نمایند.
وی اظهار داشت: از روزی که مشاوره ها را زیاد کردیم شاهد توفیق خاصی نبودیم پس باید قدرت فضای مجازی را باور کنیم لذا تشکیل کمیته های تخصصی با حضور استاندار و بررسی مشکلات بصورت کارشناسی توسط مسئولان مرتبط می تواند بسیار راهگشا باشد.
مدیرکل ورزش و امور جوانان لرستان در این نشست به ارائه آمار در خصوص وضعیت ازدواج جوانان استان پرداخت و گفت: ازدواج از طریق فضای مجازی خوشبختانه یک و یک دهم درصد بوده و این در حالی است که رابطه خویشاوندی 76 درصد و معرفی توسط آشنایان 69 درصد ازدواج ها را تشکیل می دهد همچنین 84 درصد از انتخاب همسرها توسط خود فرد و خانواده است و تنها 10 درصد از این انتخاب ها توسط بزرگان خانواده انجام می شود.
علی یاور عزیزپور به میانگبن سن ازدواج در استان نیز اشاره کرد و گفت: سن ازدواج در مردان 27.1 و در زنان 22.6 درصد است که نسبت به میانگین کشور وضعیت بهتری داریم.
وی از لزوم تشویق کارمندان دولت به ازدواج نیز سخن گفت و اظهار داشت: از 24 دستگاه اجرایی، 550 نفر فرد مجرد شناسایی شده اند و در آینده کارگاه های توانمند سازی را برای این افراد برگزار خواهیم کرد تا به آنها در این خصوص کمک شود.
لازم به ذکر است که لرستان با دارا بودن 464هزار جوان بین زیر 30 سال از استان های جوان کشور به حساب می آید.
7264/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.