به گزارش ایرنا، حبیب الله خجسته پور روز شنبه در نشست با خبرنگاران در محل استانداری افزود: شرط اول انتصابات در استان همراهی با دولت است.
وی با بیان اینکه باید مطابق قوانین جاری مملکت تصمیم بگیریم، اظهار داشت: برخلاف شعاری که در خصوص تفکیک قوای مطلق داده می شود، سیستم حکومتی کشور تفکیک قوای نسبی دارد.
وی ادامه داد: زمانی که نمایندگان مجاز به استیضاح وزیر در هر لحظه هستند و مجلس حق سوال از رییس جمهوری را دارد بنابراین تفکیک قوای مطلقی وجود نداشته اما در حوزه اجرا تفکیک نسبی وجود دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه تصمیم گیری باید بر اساس مقررات قانونی باشد گفت: استاندار در انتصاب مدیران کل نقش اساسی ندارد بلکه بر اساس قانون انتصاب مدیران کل در هر استان، توسط وزرا یا معاونان رییس جمهوری و تنها با هماهنگی استاندار و مدیران شهرستانی نیز با هماهنگی فرماندار منصوب می شوند.
خجسته پور اضافه کرد: عزل مدیران کل نیز تنها با اطلاع استاندار و فرماندار صورت می گیرد و قدرت عزل نیز به استانداران یا فرمانداران داده نشده است.
وی تصریح کرد: قانونی برای عزل مدیرکل توسط استاندار پیش بینی نشده و در مجموع، عزل با اطلاع و نصب با هماهنگی استانداران صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 80 درصد انتصاب بخشداران استان انجام شده افزود: بر خلاف برخی اظهار نظرها تیم مدیریتی استان در انتصابات نقش تماشاچی نداشته و مذاکراتی در این باره انجام داده اما هیچگونه تفویض اختیاری صورت نگرفته است.
معاون استاندار لرستان در خصوص بکارگیری جوانان و بانوان در پست های مدیریتی نیز گفت: چهار مدیر، یک بخشدار، چهار معاون فرماندار، هفت مدیر اداره شهرستانی و چهار معاون دستگاه اجرایی استان زن هستند.
خجسته پور افزود: همچنین هفت معاون دستگاه اجرایی، هفت بخشدار و چهار معاون فرماندار نیز از افراد کمتر از 40 سال انتخاب شده اند.

***با کار حزبی رسانه ها مخالفم
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان در خصوص عملکرد برخی رسانه ها در خلاء احزاب گفت: با این امر مخالف هستم چرا که رسانه باید کار ویژه خود را داشته باشد.
خجسته پور بیان کرد: امید می رود با اجرایی شدن قانون جدید در توسعه دفاتر و شعبه های احزاب، واژه خلاء احزاب از بین رود.
وی ادامه داد: پارسال هفتمین خانه احزاب استانی در لرستان افتتاح شد و تاکنون نیز 10 پرونده شعب استانی به وزارت کشور ارسال و 25 درخواست صدور مجوز شهرستانی صادر شده است.
وی با بیان اینکه 80 دفتر و شعبه حزبی فعال در لرستان وجود دارد افزود: کمیسیون های دانشجویی، کارگری، فرق و مذاهب کار رصد فعالیت های حزبی استان را انجام می دهند.

***مجوز ایجاد 2 شهر جدید در لرستان دریافت شد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان اظهار داشت: طی یک سال اخیر مجوز ایجاد 2 شهر چمن سلطان و شاپورآباد الیگودرز اخذ شده است.
خجسته پور افزود: ایجاد مجوز 2 شهر دیگر نیز در دستور کار وزارت کشور قرار گرفته و چند بخش جدید نیز تاسیس می شود.

**رتبه اول استان در جمع آوری سلاح
وی با بیان اینکه سال گذشته 141 جلسه شورای تامین استان برگزار شده گفت: بر اساس اعلام شورای امنیت کشور، لرستان جز پنج استان امن کشور است.
وی تصریح کرد: سال گذشته لرستان رتبه اول کشور در طرح جمع آوری سلاح و مهمات را کسب کرد و چهار ماهه امسال نیز سهم هدفگذاری شده برای لرستان، 56 درصد تحقق یافته است.
وی با اشاره به کشف 17 تن مواد ناریه غیرمجاز در سال گذشته گفت: سومین ایستگاه ایست و بازرسی ثابت استان به زودی در محور خرم آباد - پل زال به منظور کنترل و کشف کالای قاچاق راه اندازی می شود.

***بیکاریِ طلاق، اعتیاد، خودکشی و حاشیه نشینی پنج آسیب نخست لرستان
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان همچنین گفت: مهمترین آسیب های اجتماعی استان به ترتیب بیکاری، طلاق، اعتیاد، خودکشی و حاشیه نشینی هستند.
خجسته پور افزود: در برخی از این آسیب ها وضعیت لرستان بهتر از متوسط کشور است.
وی با بیان اینکه در این راستا طرح ' تقسیم کار ملی' تدوین شده بیان کرد: برای بررسی و رفع هر آسیب، یک دستگاه به عنوان متولی و تعدادی دستگاه همکاری تعیین شده است.
وی تهیه سند مبارزه با خرده فروشان مواد مخدر را از اقدامات انجام شده برشمرد و اظهار داشت: 723 زوج در کارگاه اموزشی قبل از ازدواج شرکت کرده اند و طرح بازآفرینی بافت های شهری و حاشیه نشینی 10 شهرستان نیز در دست اقدام است.

***تشکل های مردم نهاد لرستان به 134 مورد افزایش یافت
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان اضافه کرد: گسترش کمی و کیفی سمن ها در دستور کار بوده و تعداد این سازمان های مردم نهاد از 108 به 134 رسیده است.
خجسته پور گفت: همچنین در حال حاضر 257 تشکل و 150 نشریه دانشجویی فعال در استان وجود دارد.
وی در حوزه پدافند غیرعامل نیز گفت: مرکز متمرکزی برای مقابله با نفوذ سایبری به اطلاعات دستگاههای استان راه اندازی شده است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان افزود: کارشناسان این مرکز به صورت 24 ساعته امنیت اطلاعات دستگاه ها را به صورت لحظه ای تامین و پایش می کنند.
وی اضفه کرد: طرح های عمرانی باید پیوست پدافند غیرعامل داشته باشند که هیچیک از شرکت های بومی استان این مهم را ندارد که در یکسال گذشته دوره آموزشی پایه معماری و شهرسازی برای 6 شرکت متقاضی برگزار شده است.
7269/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.