به گزارش ایرنا، مدیرکل کمیته امداد امام (ره) استان لرستان در آئین اهدای این کفش ها که در محل کمیته امداد استان لرستان برگزار شد، گفت: در استان لرستان تعداد 12 هزار دانش آموز تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند که از این میزان، تعداد 6 هزار دانش آموز در 70 دهستان محروم تحصیل می کنند.
جاسم محمدی فارسانی افزود: در سال 96 با کمک و مشارکت خیرین و کمک های مردمی و صدقات 15 میلیارد ریال برای مناطق عشایری و روستایی هزینه شده است.
وی اظهار داشت: در سال 96 همچنین 19میلیارد ریال از هدایا و کمک های مردمی در جشن عاطفه و جشن نیکوکاری با مشارکت آموزش و پرورش به دانش آموزان تحت حمایت پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه یکی از مسئولیت های اجتماعی بانک ها حمایت و مشاکرت در طرح های امدادی کمیته امداد است گفت: با کمک یکی از بانک ها از سال 93 تا سال 96 یک هزار و 200 فقره تسهیلات به مددجویان پرداخت شد.
مدیرکل کمیته امداد استان لرستان همچنین گفت: توانمند سازی مددجویان یکی از برنامه های کمیته امداد است تا بتوان با رسیدن به اشتغال پایدار از شمار افراد تحت پوشش کاسته شود.
محمدی فارسانی افزود: با توجه به اینکه بخش عمده جمعیت تحت پوشش کمیته امداد یعنی حدود 60 درصد خانوارها، زنان سرپرست خانوار هستند توسعه مشاغل خانگی و حمایت از اینگونه شغل ها در اولویت قرار دارد.
وی گفت: هم اکنون 66 هزار خانوار با جمعیتی معادل 150 هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد استان قرار دارند که این جمعیت در مقایسه با میانگین کشوری ( حدود 4/7 درصد) حدود 2 برابر یعنی بالای 9 درصد است.
احمد مرادپور معاون عمرانی استاندار لرستان نیز در آئین اهدای کفش به دانش آموزان مناطق محروم گفت: آمارهایی که در خصوص افراد تحت پوشش و افراد نیازمند به کمک در کشور و در استان وجود دارد آمار ناراحت کننده ای است که باید این نکته مهم را مورد بررسی قرار داد که چرا بعد از سال ها هنوز تعداد افراد محروم نه تنها کم نشده که در حال بیشتر شدن هم هستند.
وی گفت: یکی از علل این مشکل چه در کشور و چه در استان ناشی از فرهنگ کار است که باید این فرهنگ تقویت شود و در عین حال مدیریت منابع نیز نکته مهم دیگری است که باید بدرستی صورت گیرد.
معاون عمرانی استانداری لرستان اظهار داشت: تا زمانیکه فرهنگ کار و مدیریت منابع اصلاح نشود اگر تمام بانک ها تمام منابع خود را حتی بصورت بلاعوض هم در اختیار بگذارند با زهم مشکل فقر حل نخواهد شد.
مراد پور گفت: علم باید تولید ثروت کند و در این زمینه باید گفت که آموزش و پرورش و دانشگاه های ما در این زمینه چه کرده اند.
همچنین در این جلسه حبیب الله دهقان مدیر آموزش و پرورش عشایری استان لرستان گفت: سه چهارم دانش آموزان عشایری بعد از مقطع دبستان به علت هزینه های بالای تحصیلی بعد از مقطع دبستان از ادامه تحصیل بازمی مانند.
1920/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.