به گزارش خبرآنلاین لرسنان، در روز اول این کارگاه که در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان در حال برگزاری است، دکتر مروت طاهری کلانی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر ابولفضل عباس زاده معاون آموزش دانشگاه وجمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان حضور داشتند.

رئیس گروه علم سنجی و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درروز اول این کارگاه گفت: این کارگاه به مدت دو روز برگزار خواهد شد. خانم دکتر امینی پور عنوان کرد: اهمیت این کارگاه برای اعضای هیأت علمی در خصوص مفاهیم اولیه علم سنجی پ، اهمیت و کاربردی که این موضوع برای اعضای هیأت علمی می تواند داشته باشد و همچنین شناخت بانک های اطلاعاتی و شاخص های علم سنجی خواهد بود.

دکتر امینی پور همچنین گفت: ما در این کارگاه اعضای هیأت علمی را با ابزار نوین علم سنجی کار آشنا خواهیم کرد. وی ادامه داد: در این کارگاه مدرسین ما شاخص های کیفی تر علم سنجی را خواهند شناخت.

رئیس گروه علم سنجی و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تأکید کرد: اعضای هیأت علمی در این کارگاه با سامانه های نوین علم سنجی آشنا وفرا می گیرند که اگر سامانه علم سنجی وجود نداشته باشد چگونه از سطح علمی خود آگاهی پیدا کنند.دکتر امینی پور در پایان اظهار داشت: ما سعی می کنیم روز به روز اطلاعات علم سنجی را به روز کرده و اساتید را در جریان آن قرار دهیم.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در حاشیه ی این کارگاه گفت: این کارگاه در راستای برنامه ی عملیاتی ابلاغی از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود.

دکتر مروت طاهری کلانی عنوان کرد: ضمن این که برگزاری این کارگاه در راستای برنامه های عملیاتی ابلاغی می باشد هدف اصلی آن توانمند سازی اعضای هیأت علمی دانشگاه در مقوله ی علم سنجی می باشد. وی ادامه داد: این کارگاه آخرین تغییرات سامانه علم سنجی را به اعضای هیأت علمی انتقال می دهد.

دکتر کلانی خاطر نشان کرد: یکی از مهم ترین شاخص های امتیاز بندی دانشگاهها در حوزه تحقیقات و فناوری میزان تولید علم اساتید است که در این سامانه کاملا مشخص شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه همچنین گفت: در این سامانه تعداد مقالات در نمایه های معتبر بین المللی با همدیگر مقایسه می شوند که تا کنون بی سابقه بوده است.

دکتر طاهری کلانی اظهار داشت: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی لرستان در چند سال اخیر رشد چشمگیری در حوزه علم سنجی و تولید علم داشته است و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.

گفتنی است: این کارگاه به مدت دو روز و با همکاری دکتر خاکساریان مدیر تحقیقات و خانم دکتر صمد بیگ مدیر علم سنجی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه خواهد داشت.

 

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 722973
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.