به گزارش خبرآنلاین لرستان ،افزایش فضای بیمارستانی و تخت ها، افزایش خدمات درمانی به ویژه مراکز شیمی درمانی و رادیو تراپی، تملک فضاهای درمانی جدید و ده ها پروژه از این دست را می توان به عنوان مثال های بسیار بارزی از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی لرستان در چند سال اخیر دانست.
گذشته از اجرای این طرح ها جلب توجه و انگیزه هرچه بیشتر خیرین در حوزه سلامت و انتخاب لرستان به عنوان پایلوت کشور در زمینه مشارکت های مردمی جز در سایه تلاش و پیگیری مدیریتی دلسوز، مردمی، متخصص و کارآمد به دست نمی آید.
تلاش برای جذب همه جانبه حمایت های خیرین، افزایش فضاها و خدمات درمانی به ویژه در بخش هایی همچون سرطان، دندان پزشکی، جذب پزشکان متخصص وافزایش رشته های دانشگاهی مورد نیاز و ... نشان می دهد که این مجموعه با اتکا به تعهد و وظیفه شناسی سعی در کاهش هرچه بیشتر هزینه های درمانی، رفع دغدغه ها و توسعه زیرساخت های حوزه سلامت و درمان استان داشته و این مسیر را با موفقیت و تدبیر به پیش برده است.
باهم نگاهی می اندازیم به اقدامات شاخص این مجموعه در سال های اخیر تا هرچه بیشتر در جریان تلاش های این مجموعه، قرار بگیریم.

کمک۸۰ میلیارد تومانی خیرین به حوزه سلامت لرستان
پشتیبانی ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان باعث شد لرستان بعنوان پایلوت کشوری در مبحث مشارکت های مردمی انتخاب شود که از سمن های فعال این حوزه نیز در راستای پیشبرد اهداف سازمانی نیز استفاده شد.

افتتاح مرکز خدمات تخصصی دندانپزشکی و فاز 4 دانشکده دندانپزشکی در خرم آباد
این مرکز به دستور وزرات بهداشت درمان وآموزش پزشکی تجهیز و راه اندازی شد و با بودجه ای بالغ بر 5/1 میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

 ابراز رضایت نماینده ی ولی فقیه از اقدامات علوم پزشکی
آیت الله میرعمادی نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه خرم آباد از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی لرستان در امر جذب مشارکت های اجتماعی وخیرین سلامت در استان لرستان ابراز رضایت نمود.

افتتاح اولین مرکز شیمی درمانی خرم آباد

 و در دست ساخت بودن 104هزار متر پروژه بهداشتی درمانی در استان تنها گوشه ای از خدمات دانشگاه علوم پزشکی لرستان در سال های اخیر است ولی باید گفت که تهیه تجهیزات و به روز کردن تجهیزات کهنه، MRI ,CT بیهوشی و اتاق های عمل، تغییر وضعیت هتلینگ بیمارستان ها، رایگان کردن زایمان طبیعی و ایجاد و اجرای سیاست های فرزند آوری، از دیگر برنامه هایی بوده است که با صرف هزینه های کلان در استان عملیاتی شده است.
حضور پزشکان متخصص در مناطق محروم،پزشکان مقیم در اورژانس ها، ایجاد کیلینک های تخصصی و غربالگری سرطان، افزایش 96درصدی تخت های ویژه بیمارستانی، افزایش بی سابقه تخت های بیمارستانی براساس شاخص ها، افزایش 1000تخت بیمارستانی در دست اقدام با توجه به ساخت بیمارستان 500 تختخوابی در خرم آباد، و ساخت بیمارستانهای الیگودرز،دورود، بروجرد در کوتاهترین زمان همه و همه نشان از اهمیت توسعه عرصه سلامت در دستور العمل های دانشگاه علوم پزشکی لرستان است.
بهره برداری از درمانگاه تخصصی ۱۷ شهریور، بخش‌های جراحی مغز و اعصاب و لاپاراسکوپی و بخش‌های جانبی و مورد نیاز قلب و مغز و اعصاب و اطفال با اعتباری بالغ ‌بر۷ میلیارد تومان در الیگودرز و تصویب رشته کارشناسی ارشد بهداشت باروری دانشگاه علوم پزشکی لرستان در کنار تلاش برای افزایش پنج رشته کارشناسی ارشد دیگر به رشته های دانشگاهی و تلاش برای پذیرش دانشجو در رشته های کارشناسی ارشد پرستاری سالمندان، پرستاری کودکان، تغذیه، ویروس شناسی و میکروب شناسی پزشکی تنها بخشی از اقدامات انجام شده توسط دانشگاه علوم پزشکی لرستان در سال های اخیر است.

همچنین موفقیتهای بی سابقه ای در حوزه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از سال 1392 تا بحال بدست آمده که در گزارش بعدی به آن می پردازیم

46
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 687908
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.