به گزارش خبرآنلاین لرستان- معاون بهداشتی وزیر در سفر به لرستان گفت:انعقاد تفاهم نامه بین سازمان آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی سرمایه بسیار مناسبی که می توانند به عنوان سفیران سلامت باشند وهمیار همکاران دانشگاه علوم پزشکی است و نیز اطلاع رسانی ارائه خدمات طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت باعث ایجاد امید وآرامش درسطح جامعه است.
بازدید معاون بهداشتی وزیر از مجتمع آموزش سلامت خرم آباد
دکتر سیاری و همراهان با حضور در مجتمع آموزش سلامت شهرستان خرم آباد از آخرین وضعیت روند آموزش بهورزان و مراقبین سلامت بازدید کردند.
در همین راستا دکتر محمد علی دریک معاون بهداشتی دانشگاه و رضاییان مسئول مجتمع آموزش سلامت شهرستان خرم آباد گزارش جامعی را از روند برنامه های این مجتمع ارائه دادند. در ادامه دکتر سیاری با مربیان سلامت دیدار و از نزدیک برنامه های این مربیان را مورد بررسی قرار داد.
دکتر سیاری در این بازدید از مجتمع های آموزش سلامت به عنوان قلب تپنده مجموعه ی بهداشت یاد کرد و گفت: رمز موفقیت آموزش بهورزان بومی بودن، کیفیت نحوه ی گزینش، آموزش و نحوه ی نظارت و در نهایت بازخوردی است که می تواند داشته باشد.
وی ادامه داد: اگر این موارد به خوبی انجام شود می توان ادعا کرد تحولی عظیم در این حوزه محقق شده است. دکتر سیاری در ادامه به علمی بودن کار بهورزان اشاره کرد و عنوان کرد: اهمیت کار بهورزان در درجه ی بالایی از نظام سلامت قرار دارد و نباید آن را کم اهمیت جلوه داده و ارزش آن را از بین ببریم.
معاون بهداشتی وزیر بهداشت یادآور شد: از زمانی که ما طرح تحول سلامت را آغاز کردیم گفتیم که اولین جایی که باید تقویت شود بهورزان هستند چرا که در روستاها فعالیت می کنند. وی افزود: هدف برنامه در ادامه بسط دادن نحوه ی کار بهورزان در شهر ها بود که به لطف خدا و تلاش همکگاران روند مثبت و رو به رشدی را در پیش گرفته است.
دکتر سیاری همچنین در مورد عملکرد مجتمع آموزش سلامت خرم آباد گفت: خوشبختانه برنامه های مجتمع در حد مطلوب و خوبی انجام شده است که جای تقدیر و تشکر دارد.
وی ادامه داد: امیدوارم این روند رو به رشد ادامه داشته باشد و جا دارد از تلاش های رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، معاون بهداتشی ایشان و تمامی همکارانشان صمیمانه تشکر کنم.
کلنگ احداث 234 مرکز بهداشتی در استان لرستان
صبح امروز با حضور معاون وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، کلنگ احداث 234 مرکز بهداشتی در لرستان نیز به زمین زده شد.
نادر همتی همتی قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این مراسم عنوان کرد:امروز 234 پروژه بهداشتی در لرستان به دست معاون بهداشت وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی به زمین زده می‌شود.
وی افزود:در راستای تحقق این کار بزرگ فراز و نشیب‌های زیادی داشتیم اما با پیگیری‌های فراوان توانستیم این موضوع را به سرانجام برسانیم.
همتی عنوان کرد:استان لرستان در حوزه خیرین سلامت یکی از استانهای برتر کشور است که خیرین 40 درصد اعتبارات این 234 پروژه را متقبل شده‌اند.
وی خاطرنشان کرد:شورای راهبردی خیرین سلامت به صورت هفتگی جلسه برگزار می‌کند تا مشکلات را برطرف کنیم و جلسات زیادی برگزار شده تا هم زمین رایگان برای ایجاد مراکز بهداشتی تامین شودو هم بتوانیم پروانه احداث آنها را رایگان کنیم که توفیقات خوبی در این راستا حاصل شده است.
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت:این پروژه‌ها با وجود اینکه امروز کلنگ زنی می‌شوند،در مجموع پیشرفت 20 تا 30 درصدی دارند که مدت 18 ماه برای اتمام این 234 پروژه در پیش بینی شده است.
همت خیرین سلامت در احداث دو هزار 700 مراکز بهداشتی در کشور
علی اکبر سیاری در حاشیه کلنگ زنی احداث مراکز بهداشتی لرستان بیان داشت:در 3 سال اخیر حدود 2 هزار و 700 واحد بهداشتی در کشور به بهره‌برداری رسیده است و 5 هزار و 700 واحد بهداشتی نیز با وسعت 2 میلیون متر مربع و با اعتبار 4 هزار میلیارد تومان در دست ساخت است.
وی افزود:این واحدهای بهداشتی با مشارکت خیرین و مردم و با مشارکت وزارت بهداشت و استانداری‌ها انجام می‌شود که خوشبختانه با مشارکت خیرین توانستیم سرعت کار را افزایش دهیم.
معاون بهداشت وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: در 3 سال اخیر به اندازه 30 سال قبل در حوزه بهداشت در کشور سرمایه‌گذاری صورت گرفته است و ما ابتدا از روستاها سرمایه‌گذاری را شروع کردیم که 2 هزار و 400 پزشک سال 92 در روستاها را به 6 هزار و 800 پزشک رساندیم.
وی عنوان داشت:در مدت 35 سال 3 واکسن به واکسن‌های تزریق شده اضافه شده بود که در این دوره یک واکسن جدید و 2 مکمل جدید اضافه کردیم.
سیاری ابراز داشت:در این 3 سال و نیم اخیر 20 هزار واحد بهداشتی جدید تعمیر شد و هزار میلیارد تومان اعتبار در این راستا هزینه شد و در لرستان نیز 234 پروژه بهداشتی شروع شد و حدود 320 نیروی جدید نیز در لرستان به کار گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه درمان در 90 سال 80 هزار تخت احداث شده بود که در این 3 و نیم سال 27 هزار تخت جدید در کشور ایجاد شد.
حاشیه نشینی پدیده‌ای جهانی است و تنها مختص به ایران نیست!
علی اکبر سیاری در نشست خبری با اصحاب رسانه استان نیز بیان داشت: ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر حاشیه نشین در ۷۰۰ هزار سکونتگاه غیررسمی کشور اسکان دارند و البته حاشیه نشینی پدیده‌ای جهانی است و تنها مختص به ایران نیست.
دکتر سیاری با بیان اینکه امروز هیچ ایرانی وجود ندارد که برنامه خدمات درمان نداشته باشد، گفت: ما فعالیت خود را ابتدا از روستا، حاشیه شهر و شهرهای کوچک آغاز کرده‌ایم.

 

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 650370
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.