به گزارش ایرنا،مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان در این آئین گفت: عملیات اجرایی تصفیه خانه فاضلاب دورود با ظرفیتی جمع آوری بالغ بر 32هزار متر مکعب در روز و با هزینه ای بالغ بر 400 میلیارد ریال در مدت دوسال ساخته می شود.
حمیدرضا کرم وند ظرفیت پوشش تصفیه خانه دورود را جمعیتی بالغ بر 186 هزار نفر عنوان کرد و افزود:در ساخت این پروژه به طور متوسط 70 نفر به صورت مستقیم و بیش از 100 نفر به صورت غیرمستقیم مشغول به کار خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد:تصفیه خانه فاضلاب دورود در زمینی به مساحت 13 هکتار در جنوب شرقی دورود در محل معدن کارخانه سیمان واقع شده که در طراحی آن از فرایند لجن فعال از نوع پیشرفته MLE استفاده شده است.
وی خاطرنشان کرد:احداث تصفیه خانه دورود شامل اجرای حوضچه های ورودی واحد آشغالگیری و اندازه گیری،اجرای سازه حوضچه تقسیم کننده فاضلاب،ایستگاه پمپاژ،ساختمانهای اداری،آزمایشگاه،تعمیرگاه،بلونردانه گیر و پست برق می باشد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان افزود:با اجرای این عملیات ، آب حاصل از فاضلاب دوباره بازچرخانی می شود و در بخش های مختلف از جمله صنعت مورد استفاده قرار می گیرد که این در بحث کمبود آب بسیار حائز اهمیت است .
وی ادامه داد:با توجه به اینکه فاضلاب دورود تا سد دز پیش می رود احداث این تصفیه خانه اقدام بزرگی در جهت بهبود محیط زیست منطقه است و تحول بزرگ زیست محیطی را ایجاد خواهد کرد.
در این آئین فرماندار دورود نیز گفت:این طرح سالها است که یکی از مطالبات جدی مردم دورود بود که در دولت تدبیر و امید اجرایی می شود.
ماشاءاله نعمتی افزود:وجود تصفیه خانه در شهر دورود به دلیل بافت شهری،موقعیت جغرافیایی و وجود رودخانه در وسط شهر بسیار ضروری و اجتناب ناپذیر بود.
در این آئین استاندار لرستان ، امام جمعه دورود ، نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس،معاون عمرانی و سیاسی استاندار،مدیران کل آبفا و آبفار و مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستانن حضور داشتند.
/6268/6060
خبرنگار:میلاد باقری**انتشار دهنده:محمد علیدوستی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.