نامدار صیادی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این تعداد کشاورز اظهار داشته اند متحمل خسارت سیل شده اما از ثبت مشخصات و نوع خسارت خود در"سجاد" (سامانه جامع امداد و بازسازی دولت) جامانده اند.

وی ادامه داد: برآورد تقریبی خسارت این افراد ۶ میلیارد تومان است و تنها در صورت بازگشایی سامانه توسط وزارت کشور و ثبت اطلاعات قابل پرداخت می باشد که احتمال این امر بسیار اندک است.

وی با بیان اینکه کشاورزان ۱۳ هزار پرونده ثبت شده در کشور درخواست ویرایش اطلاعات را داشته اند ادامه داد: در این راستا پرونده خسارت ۴۵۵ کشاورز لرستانی نیاز به ویرایش دارد که این مهم درحال پیگیری است و با انجام نهایی آن حدود ۲ میلیارد تومان کمک بلاعوض به این افراد پرداخت خواهد شد.

صیادی گفت: مجموع سهم کمک های بلاعوض استان ۲۹۰ میلیارد تومان بوده که ازاین رقم ۵۰ درصد تخصیص یافت و تاکنون ۲۸ هزار و ۶۰۰ پرونده خسارت کشاورزان سیلزده استان شامل کشاورز، مزرعه دار، باغدار، دامدار و زنبوردار ۱۰۴ میلیارد تومان کمک بلاعوض دریافت کرده اند و مابقی نیز به پرونده های ویرایشی پرداخت می شود.

وی با بیان اینکه ۲۷۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت نیز به استان ابلاغ شده افزود: پرونده تسهیلات ۱۶۰ میلیارد تومان به بانک های عامل معرفی و تاکنون ۷۰ میلیارد تومان به ۱۰ هزار پرونده پرداخت شده اما بسیاری از کشاورزان به دلیل اینکه مبالغ وام آنها اندک و حتی کمتر از یک میلیون تومان بوده از این تسهیلات استقبال نکرده و تنها کمک های بلاعوض را دریافت کردند.

سیل فروردین ماه پارسال بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بخش های مختلف کشاورزی لرستان و زیرساخت های آن خسارت زد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.