به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نخعی امروز شنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به اینکه امروز ما طولانی‌ترین تعطیلات را در طول تاریخ آموزش و پرورش تجربه می‌کنیم و به واسطه شیوع ویروس کرونا با شرایط کاملاً غیرمترقبه ای مواجه شده ایم، اظهار داشت: خیلی مهم است که در کنار سلامت دانش آموزان، تعلیم و تربیت آنها نیز لطمه نبیند.

وی با بیان اینکه به دنبال حاکم شدن این شرایط، برای آموزش و تعلیم دانش آموزان نیز برنامه ریزی شد و در ابتدا به شکل فراگیر و ملی از طریق شبکه آموزش سیما آموزش‌های لازم به بچه‌ها ارائه شد، تصریح کرد: در استان نیز گروه‌های آموزشی با تشکیل جلساتی، محتوای آموزشی مورد نیاز دانش آموزان را تدوین کردند که هم به صورت الکترونیک و هم به شکل مکاتبه‌ای و درس نامه‌های خودآموز تهیه شد.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با تاکید بر اینکه در مناطقی که امکان دسترسی به اینترنت نبود درس نامه‌های خودآموز توزیع شد، افزود: البته معلمان و مدیران ۸۰ درصد مدارس استان از قبل در شبکه‌های ارتباطی با دانش آموزان و اولیای آنها در ارتباط بودند و همین موضوع کمک کرد که وقفه‌ای در تحصیل دانش آموزان رخ ندهد.

نخعی با اشاره به اینکه خلاء موجود در این روش تدریس و آموزش این بود که امکان رصد دقیق فرآیند حضور مدارس در فضای مجازی وجود نداشت و بعضاً آموزش‌ها پراکنده بود، اظهار داشت: در این راستا ضرورت ایجاد یک شبکه قابل رصد و ایمن احساس می‌شد و لذا آموزش و پرورش کار گسترده‌ای را شروع کرد و امروز شبکه اختصاصی تدریس در فضای مجازی با نام شبکه «شاد» فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی با بیان اینکه از هفته قبل کار این شبکه به صورت عملیاتی آغاز شد و در ابتدا نیز فعالیت این شبکه با حضور مدارس ابتدایی آغاز شد، تصریح کرد: در لرستان نیز از هفته قبل فعالیت شبکه شاد در مقطع ابتدایی آغاز شده و در حال حاضر مدارس متوسطه نیز به تدریج وارد شبکه می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان یادآور شد: در حال حاضر نیمی از مدارس لرستان در شبکه شاد حضور یافته اند.

نخعی با تاکید بر اینکه تا پایان هفته جاری حضور مدارس در شبکه شاد به نهایت می‌رسد، البته امکان حضور ۱۰۰ درصدی همه مدارس در این شبکه وجود ندارد اما ۷۷ تا ۸۰ درصد مدارس در ذیل شبکه شاد فعالیت می‌کنند و برای ۲۰ درصد دیگر مدارس نیز تدبیر و برنامه ریزی دیگری شده است.

وی ادامه داد: فعالیت در شبکه شاد یک نظم خاصی دارد و ساعت فعالیت‌ها دقیقاً مثل مدرسه منظم است و ساعت آموزش از ۸ صبح آغاز می‌شود و به همان شکل مدرسه برنامه درسی ارائه می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با تاکید بر اینکه در شبکه شاد هر معلم سر کلاس درس دانش آموزان خود حاضر می‌شود، افزود: آموزش و پرورش نیز می‌تواند نظارت کاملی بر این شبکه داشته باشد.

نخعی اظهار داشت: در آینده و پس از رفع ویروس کرونا نیز می‌توان از شبکه شاد در اوقات فراغت دانش آموزان، تعطیلات تابستانی و یا برنامه‌های درسی ویژه و فعالیت‌های فرهنگی بهره بگیریم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1411680
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.