کرم گودرزی روز سه شنبه با اعلام این خبر افزود: راه اندازی ایستگاه تقلیل فشار واشیان در راستای مقاوم سازی شبکه های گاز در مقابل بحران، ایجاد زیر ساخت های لازم  جهت جلوگیری از افت فشار و ارائه خدمات ایمن و مستمر به شهروندان انجام شد.

وی با اشاره به سیل سال گذشته شهرستان پلدختر گفت:  خطوط قبلی تغذیه گاز این شهر در حاشیه رودخانه کشکان بود بنابراین به منظور حذف نقاط حادثه خیز و کاهش آسیب های احتمالی، طراحی و ساخت ایستگاه واشیان در دستور کار قرار گرفت و با جابجایی خطوط تغذیه، گاز این شهر و روستاهای تابعه هم اکنون از خط لوله صادراتی ششم سراسری تامین می شود.

گودرزی اعتبار هزینه شده برای ساخت و اتمام محوطه این ایستگاه را ۲۴ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: برای راه اندازی ایستگاه واشیان بیش از یکهزار و ۵۰۰ متر خط انتقال ۱۶ اینچ و ۲۵ متر خط تغذیه ۱۶ اینچ اجرا شده است.

وی بیان کرد: ایستگاه تقلیل فشار گاز واشیان ۵۰ هزار متر مکعب در ساعت ظرفیت دارد و تمامی مراحل طراحی، نصب و راه اندازی این ایستگاه در مدت زمان ۸ ماه اجرا گردید.

 گودرزی تصریح کرد: به منظور کاهش هزینه ها و همچنین وجود محدودیت ها در تامین برخی قطعات، اجرای این ایستگاه با استفاده از تجهیزات ایستگاه قبلی شهر پلدختر انجام  و موجب صرفه جویی ۲۰ میلیارد ریالی از منابع شرکت گاز شده است.

وی اضافه کرد:  گاز شهر پلدختر پس از سیل سال گذشته توسط یک ایستگاه تقلیل فشار موقت با ظرفیت  ۲۰ هزار متر مکعب در ساعت تامین می شد که راه اندازی ایستگاه واشیان ضمن افزایش ظرفیت  ۳۰ هزار متر مکعبی در ساعت، موجب ارتقای ضریب اطمینان از ایمنی و پایداری جریان گاز پلدختر، روستاهای تابعه، تلمبه خانه ها و سایر صنایع این شهر شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.