کامران صادق نیا روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سالجاری ۶۵ میلیارد ریال برای تکمیل این سد تخصیص داده شده است که جوابگوی این پروژه نیست.
وی گفت: این طرح در سال ۹۴ بصورت کامل افتتاح نشد که عملیات ساختمانی سرریز آن تکمیل نشده است.
وی تصریح کرد: سد مخزنی مروک توسط آب منطقه ای لرستان احداث شده که هدف از آن تامین آب کشاورزی ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی دشت سیلاخور است .
وی با بیان اینکه حجم کل مخزن این سد ۱۱۰ میلیون متر مکعب آب است تصریح کرد: هم اکنون حجم پر این سد ۵۵.۷ میلیون مترمکعب و ظرفیت خالی ۴۹.۳ میلیون است.
مدیر آب منطقهای شهرستان دورود با بیان اینکه سد مروک هنوز سرریز نکرده اما با بستن دریچه های آن پر می شود افزود: این سد تنها سد شهرستان دورود است و ۹۰۰ هکتار زمین در مروک و علاوه بر این زیر دست این سد برای زراعت ۵۰۰ هکتار برنج کاری آب تامین می کند.
صادق نیا تصریح کرد: سد مروک در بالادست رودخانه شهر دورود ( تیره رود) قرار داد که با اتصال رودخانه سیلاخور ( متشکل از دو رودخانه آبسرده و ونایی) به رودخانه دورود، حجم بسیاری آب وارد این رود می شود.
به گفته وی، سد مروک از نوع خاکی با هسته رسی، طول تاج ۴۵۱ متر و ارتفاع از پی ۶۸ متر می باشد و محل احداث سد دز لرستان، جنوب شرقی بروجرد و شمال شرقی دورود، بر روی رودخانه تیره است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین ظرفیت سرریزسد مروک یکهزارو ۲۵۰ مترمکعب در ثانیه و کل مساحت سطح دریاچه آن ۶۷۰ هکتار در رقوم نرمال است و متوسط حجم تنظیم سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب می باشد.
مروک بزرگترین سد لرستان است.