سمانه حسن پور روز چهارشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید افزود: سال ۹۵ و ۹۶ برنامه  اقتصاد مقاومتی استان با ۱۶۸ طرح و ۶۶۳ ‍پروژه برای ۵۱ دستگاه اجرایی طراحی و در قالب سامانه نیپا رصد شد.

وی اظهار داشت: سال ۹۶ برنامه ریزی برای توسعه طرح های کلیدی استان به عنوان گلوگاههای اصلی توسعه تعریف شد.

وی با بیان اینکه از مجموع ۱۶۸ طرح ۱۲۲ طرح کلیدی  شامل ۶۲ عمرانی و ۶۰ طرح اقتصادی هستند ادامه داد: شاخص های خروجی محور برای این تعداد بررسی و در نهایت ۳۲۲ شاخص توسعه در ۱۴ بخش برای ۳۱ دستگاه تعریف شد.

وی با اشاره به اینکه افق ۱۴۰۴ برای این تکمیل پروژه ها در نظر گرفته شده بیان کرد:‌ یکی از مشکلات عمده لرستان عدم جذب منابع سرمایه مدون است بنابراین تصمیم گرفته شد سالانه تعدادی طرح برای سرمایه گذاری تعریف؛ بررسی و معرفی شود که تاکنون ۱۱۴ پروژه برای سرمایه گذاری امکان سنجی شده است.

حسن پور گفت: از مجموع از  ۱۲۲  طرح کلیدی، ۹۴ طرح برنامه محور با جدول زمان بندی و منابع مالی بوده و ۲۸ طرح نیازمند تعیین تکلیف هستند که بیشتر در حوزه کاری دستگاههایی همچون صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، آب منطقه ای و علوم پزشکی  می باشند.

وی با بیان اینکه ۱۹ طرح معادل ۲۰ درصد تمام شده افزود:‌ پیشرفت فیزیکی ۱۳ طرح مطابق برنامه  بوده و دستگاههای که عملکرد مطلوبی نداشته اند باید پیگیری جدی داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه ۲۴ پروژه مشارکت محور و دانش بنیان در طرح های کلیدی اقتصاد مقاومتی لرستان وجود دارد اضافه کرد: همچنین ۱۰ پروژه از جمله جلگه خلج، بن لار زیودار  و میش آخور در سیل امسال دچار خسارت شدند که اعتبار خوبی برای بازسازی این طرح ها از طریق ماده ۱۰ تامین شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.