نماینده لرستان در شورای عالی استان ها با بیان اینکه بیش از 2000 فقره پل در سیل اخیر لرستان ویران شد ، گفت: بیشتر کارخانجات لرستان تعطیل شده اند.
علی محمد صالحی نسب در گفت وگو با خبرنگار ایلنا گفت: مشکلات مردم سیلزده لرستان تازه بعد از رفتن گروههای جهادی در شهرستانهای پلدختر و معمولان آغاز شد چرا که این گروها فقط گل و لای را از سطح شهر پاک کردند و مردم این شهرستانها با یک دنیا مشکلات و بیخانمانی ماندند.
وی گفت: این سیل باعث نابودی سرمایه کشاورزان، مغازهداران منازل مسکونی و خودروها شد که برای برخی خانوادهها تنها ممر درآمدیشان بود شد . از اینها گذشته بیش از 2000 فقره پل در استان لرستان ویران شد که 5 مورد از آن داخل خود شهرستان خرم آباد بود که این مسئله نه تنها باعث ترافیک زیاد در شهرستان شد که خسارات زیادی به زیر ساختهای شهر وارد کرد.
وی با اشاره به نابودی یکهزار و 200 کیلومتر جاده در سیل اخیر استان لرستان افزود: نزدیک به 500 کیلومتر از جادههای اصلی این استان را تشکیل میداد.
وی با بیان اینکه امیدوارم بازسازی دیواره ساحلی شهرستان پلدختر قبل از شروع بارندگیهای پاییز امسال به پایان برسد، گفت: با توجه به این که دیواره هم اکنون وجود ندارد و ممکن است اتفاقات نامناسبی در بحث سیلاب را شاهد باشیم امیدوارم این دیواره به زودی بازسازی شود.
وضعیت شهرک های صنعتی لرستان خوب نیست
نماینده لرستان در شورای عالی استانها در باره وضعیت شهرک های صنعتی لرستان نیز افزود: در شهرک های شماره 1،2 و3 خرم آباد هم رکود را کاملا احساس میکنیم و اکثر آنها تعطیل هستند.
وی ادامه داد: کارخانه یخچال سازی خرم آباد نیز که خارج از شهرک های صنعتی است تعطیل بوده که طبق شنیده ها ممکن است دوباره راه اندازی شود.
صالحی نسب به مشکلات کارخانه پارسیلون خرم آباد نیز اشاره کرد و افزود: این کارخانه نیز نیمه تعطیل است و همچنین شرکت کشت و صنعت نیز دوباره راه اندازی شده اما نه به شکلی که قبلا فعالیت داشت.
وی ادامه داد: شرکت ماشین سازی لرستان نیز که پلهای فلزی را می ساخت هم اکنون تعطیل است و در شهرستان بروجرد نیز کارخانه نساجی و سامان کاشی با چالش مواجه شدهاند.
نماینده لرستان در شورای عالی استانها به معادن این استان نیز اشاره کرد و گفت: در بحث تولید این معادن خیلی مشکل ندارند ولی در بحث صادرات به دلیل تحریم ها با مشکل مواجهند.