حشمت بهمنی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: قبل از وقوع سیل با اقدامات پیشگیرانه 43 کیلومتر سیل بندهای خاکی و شنی در شهرستان ایجاد شد و راههای نفوذ آب در شهر نورآباد با ماسه ،نیوجرسی و گونی های شنی مسدود شد.
وی اظهار داشت: سیل اخیر چهار برابر طرفیت رودخانه شهر نورآباد بود و اگر این اقدامات انجام نمی شد شاهد حوادث ناگواری در این شهر بودیم.
فرماندار دلفان اضافه کرد:مدیران و نیروهای عضو ستاد بحران این شهرستان از سه روز قبل از وقوع سیل برای مواجهه با آن آماده شده بودند.
وی بیان کرد :پس از وقوع سیل راه ارتباطی 440 روستای شهرستان قطع شدکه در مدت یک روز راه 220 روستا وصل شد و در روز سوم بعد از وقوع سیل تعداد روستاها که راه ارتباطی نداشتند به 80 روستا کاهش یافت.
بهمنی تاکید کرد: اولویت ستاد بحران دلفان جلوگیری از تلفات انسانی بود و در 2 روزی که مردم شهر گرفتار سیلاب شدند بنحوی شایسته جریان سیل هدایت شدتاخسارات حداقل باشد.
رئیس ستاد مدیریت بحران دلفان خاطر نشان کرد :امداد رسانی و کمک رسانی نیز مطلوب بود و بیش از 20 سوتی پرواز بالگرد توسط هلال احمر و هوانیروز به مناطق سخت گذر برای امدادرسانی در این شهرستان صورت گرفت.
وی بیان کرد: شهرستان دلفان اولین شهرستانی بود که کار برآورد خسارات و ارزیابی از واحدهای مسکونی و تجاری را پس از وقوع سیل انجام داد.
بهمنی یاد آورشد :سیل اخیر بیش از هشت هزار میلیارد ریال خسارت به تاسیسات زیربنایی شهری و روستایی واحدهای مسکونی و تجاری، راههای ارتباطی و ابنیه های فنی دلفان خسارت وارد کرده است.
شهرستان دلفان با 150 هزار نفر جمعیت در شمال استان لرستان قراردارد.
7270/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.