مسعود رضا روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این رقم سهمیه استان پایان مردادماه امسال ابلاغ شده و به منظور رفع مشکل سرمایه در گردش واحدهای تولیدی پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه تسهیلات رونق تولید در سال های گذشته به واحدهای بزرگ پرداخت نشده است اظهار داشت: واحدهای بالای 100 نفر نیروی کاری به تشخیص استان ها و با تصویب کارگروه مربوطه می توانند از این فرصت بهره مند شوند.
وی تصریح کرد: ماشین آلات و تجهیزات برخی واحدهای تولیدی به دلیل بدهی در اختیار بانک ها قرار می گیرد که بر اساس مصوبات استانی، باید در مرحله نخست محل اجرای طرح و سپس وثائق خارج از طرح به تملک بانک درآید.
رضا اضافه کرد: لرستان در سال گذشته 239 جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با 957 مصوبه برگزار کرده که از این تعداد 549 مصوبه معادل 58 درصد اجرا و استان موفق به کسب رتبه نخست کشور شده است.
وی با بیان اینکه لرستان از نظر تعداد جلسات و میزان مصوبات به ترتیب رتبه های سوم و 12 کشور را دارد، اظهار داشت: 6 ماهه دوم سال گذشته با برقراری 106 جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید 230 مصوبه برای واحدهای تولیدی استان لرستان ثبت شده است.
بیش از یکهزار و 500 پروانه بهره برداری صنعتی در لرستان صادر شده و حدود 100 واحد تولیدی کوچک و متوسط لرستان در تملک بانک ها قرار دارد.
7269/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.