به گزارش ایرنا، سید صدرالدین موسوی روز سه شنبه در جلسه رونق تولید، افزود: کارشناسان و متخصصان صنایع باید با ارائه مشاوره های کارآمد و مناسب، از صاحبان صنایع هدایت و حمایت کنند.
وی اضافه کرد: هدایت واحدهای تولید و صنایع موجب کاهش هزینه تمام شده تولید و در نتیجه مطلوب شدن بازار کالا و جذب سرمایه می شود.
وی با بیان این که صنایع موجود در قم سنتی است، ادامه داد: کارشناسان باید صاحبان صنایع را مجاب کنند برای رسیدن به رشد و تولید، باید تغییرات محیطی صورت گیرد.
موسوی تصریح کرد: وظیفه کارشناسان نباید صرفا رفع تکلیف باشد، بلکه باید با مشاوره های تخصصی در راستای بهبود و توسعه صنایع اقدام کنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز در این جلسه گفت: 118 واحد صنایع کوچک و متوسط درخواست استفاده از تسهیلات را داشتند، در سامانه مربوطه ثبت نام کرده اند و روند کار در حال پیگیری است.
احمد ذاکری افزود: تاکنون روند اعطای تسهیلات به 38 واحد صنعتی از سوی بانک های صنعت و معدن، ملی و ملت در کمیته های مرتبط بررسی شده و در صورت تایید نهایی، این تسهیلات اعطا می شود.
وی با بیان این که واحدهای تولیدی با پیشرفت بالای 60 درصد در اولویت اخذ تسهیلات هستند، ادامه داد: بانک های عامل در اعطای تسهیلات عملکرد خوبی دارند و همکاری مناسبی در این راستا با متقاضیان دریافت وام صورت گرفته است.
ذاکری ادامه داد: بر اساس سیاست های اقتصادی کشور و استان، پرداخت تسهیلات رونق تولید در سال 96 با قدرت ادامه خواهد یافت و دستورالعمل های لازم در این خصوص به اطلاع واحدهای صنعتی و دستگاه های اجرایی استان رسیده است.
از ابتدای تیرماه سال گذشته تاکنون 150 واحد صنعتی مبلغ 2 هزار و 240 میلیارد ریال را برای تامین سرمایه ثابت و در گردش مورد نیاز خود دریافت کرده اند؛ پرداخت تسهیلات رونق تولید به واحدهای صنعتی استان قم تاکنون، تنها در جریان بررسی از 86 واحد، 282 فرصت شغلی را به طور مستقیم ایجاد کرده و همچنین موجب تثبیت سه هزار و 620 جایگاه شغلی و حرفه ای در بخش صنعت شده است.
در استان قم بیش از2 هزار واحد صنعتی فعال وجود دارد که از این تعداد 500 واحد نیمه فعال، یک هزار و 230 واحد به صورت فعال و سایر واحدها با تمام ظرفیت خط های تولید به فعالیت خود ادامه می دهند.
استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه(ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
/2085/ 6133/ خبرنگار: سمیه حیدری **انتشار- جعفرمسلمی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.