محمدحسین امید یکشنبه شب در حاشیه افتتاح دانشگاه علمی کاربردی استان قزوین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: البته دولت مکلف است تا پایان برنامه ششم توسعه 30 درصد از دانشجویان کشور را به سمت رشته های مهارتی اختصاص دهد که این مساله فرصتی برای پرکردن صندلی های خالی این دانشگاه است.
وی با اشاره به فراوانی صندلی های خالی در دانشگاه ها،گفت: امسال یک میلیون و 800 ظرفیت برای پذیرش دانشجو در کل دانشگاهها وجود داشت که کل متقاضیان 600 هزار نفر بودند.
امید ادامه داد: این آمار یعنی به ازای هر یک نفر دانش آموز برای ورود به تحصیلات عالی سه صندلی خالی وجود داشته است.
رییس دانشگاه علمی کاربردی کشور همچنین گفت: باید با فرهنگ‌سازی دانشجویان را از مدرک گرایی به مهارت آموزی سوق دهیم.
وی با اشاره به تعداد مراکز دانشگاه علمی کاربردی در سطح کشور گفت: در سراسر کشور 850 مرکز فعال وجود داشت که اکنون با مصوبه دولت مبنی بر حذف موسسه های دولتی حدود 250 مرکز حذف می شوند و 600 مرکز فعال خواهند بود.
امید ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی هم اکنون چهار هزار دانشجو و 800 رشته کاربردی و مهارتی در چهار حوزه صنعت، کشاورزی، خدمات، مدیریت و فرهنگ و هنر و 6 هزار کد رشته در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و 500 رشته پودمانی برای آموزش نیروهای وظیفه دارد.
وی ادامبا بیان اینکه آموزش در دانشگاه علمی کاربردی مهارتی است،افزود: یکی از مشکلات جامعه دانشگاهی ما نداشتن مهارت آموزی است.
امید خاطرنشان کرد: دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی درجه اشتغال پذیری بالاتری داشته و ایجاد مشاغل به ویژه مشاغل کوچک با هزینه کمتر برای دانش آموختگان این دانشگاه خیلی راحت‌تر است.
وی ادامه داد: امسال در کنار مراکز علمی کاربردی مراکز رشد را پیش بینی کرده ایم و تسهیلاتی را به فارغ التحصیلان این دانشگاه در قالب شرکت‌های رشد و دانش بنیان تخصیص داده ایم تا در زمینه های اشتغالزایی فعالیت کنند.
امید همچنین گفت: در استان قزوین به دلیل محدودیت امکانات و فضا مراکز رشد راه نیفتاده بود که اکنون با فراهم آمدن زیرساخت مناسب هم کلینیک کارآفرینی در این دانشگاه استان راه اندازی می شود و نیز مراکز رشد برای تقویت اشتغالزایی دانشجویان فعال می شوند.
6101*3013
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.