به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، در این مراسم که مدیرکل و راه و شهرسازی، مدیرکل دفتر فنی استانداری و معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین نیز حضور داشتند، مدیرکل راه آهن شمالغرب کشور به نحوه آماده سازی و عملیات ساخت و ساز این ایستگاه اشاره کرد.
علی خدایی اضافه کرد: محوطه کل ایستگاه راه آهن زنجان 26 هکتار بوده که عملیات ساخت و ساز محیط اداری و خدماتی آن در زمینی به مساحت هشت هزار و 500 متر مربع با ظرفیت پذیرش روزانه 500 مسافر به همراه پنج هزار متر مربع محوطه سازی به بهره برداری رسیده است.
به گفته وی، برای احداث ایستگاه جدید راه آهن زنجان 120 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شد که 70 درصد آن از محل اعتبارات استانی و 30 درصد دیگر نیز از محل اعتبارات راه آهن جمهوری اسلامی هزینه شده است.
به گفته وی،روزانه 26 قطار به صورت رفت و برگشت از ایستگاه زنجان عبور می کنند که بخش اعظمی از مسافران آن به استان های تهران و خراسان رضوی اختصاص دارد.
خدایی ادامه داد: باجه اطلاعات، سکوی مسافر، مدیریت، باجه فروش بلیت، اتاق مادر و کودک، سرویس های بهداشتی، نمازخانه، رستوران، جایگاه ویژه، بوفه، جایگاه دستگاه خودپرداز، مهمانسرا، پارکینگ و ساختمان اداری از جمله بخش های ایجاد شده در ایستگاه جدید راه آهن زنجان هستند.
مدیرکل راه آهن شمالغرب کشور یادآور شد: با راه اندازی ایستگاه جدید، ساختمان ایستگاه قدیمی با قدمت حدود 80 سال به موزه راه آهن تبدیل خواهد شد.
خدایی در پایان گفت: با اجرای طرح جدید این ایستگاه و با قرینه سازی های صورت گرفته، امکان توسعه ایستگاه در دهه های آینده به شکلی که کاربری ساختمان های فعلی از بین نرود نیز وجود دارد.
قرار است ایستگاه راه آهن قزوین نیز توسعه یافته و مورد بهسازی قرار بگیرد.
مدیریت کل راه آهن شمال غرب کشور از کیلومتر 124 خط آهن سراسری تهران - قزوین (ایستگاه کهن دژ) آغاز و تا ارومیه در آذربایجان غربی به طول 600 کیلومتر ادامه دارد.
8054*3013
خبرنگار: رضا اسدی**انتشار دهنده: رضا اولادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.