به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، دکتر عباس جهان بخشی در حاشیه مراسم انعقاد این قرارداد به خبرنگاران افزود: با انعقاد این قرارداد اجرای تصفیه پساب صنعتی شرکت رزیتان تهران به شیوه نوینی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان انجام خواهد شد.
وی با اشاره به توجه ویژه مقام معظم رهبری به مقوله مدیریت منابع آب در راستای پیشبرد سیاست های اقتصاد مقاومتی، افزود: در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان در قراردادی، طراحی فرآیند فیزیکی و شیمیایی تصفیه پساب شرکت رزیتان با ظرفیت 35 مترمکعب در ساعت را بررسی و مورد تحقیق قرار داده و در صورت حصول نتیجه با عقد قراردادی دیگر مجری آن نیز خواهد بود.
به گفته وی، به دلیل اینکه آب مهم ترین عامل توسعه پایدار می باشد، اهمیت این قبیل پروژه های مشترک دانشگاه با بخش صنعت 2 چندان است.
جهان بخشی اضافه کرد: در این طرح با استفاده از روش هایی نوین تصفیه پساب انجام می شود و دانش فنی و مهندسی آن توسط حوزه معاونت پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان و مهندسی تفصیلی و ایمنی آن توسط شرکت رزیتان انجام می شود.
وی با بیان اینکه فناوری و دانش فنی تصفیه این نوع از پساب ها بسیار خاص و پیچیده است،افزود: رزین‌ها ترکیبات آلی هستند که سبب ایجاد آلودگی زیادی در پساب می شوند بنابراین کارخانجات تولیدکننده رزین یکی از منابع عمده و متمرکز ورود پساب به محیط زیست به شمار می روند.
جهان بخشی افزود: ورود پساب با آلاینده های رزینی به منابع آب‌های طبیعی باعث آلودگی آنها شده و این منابع را غیرقابل استفاده می‌کند و در مجموع این دسته از پساب‌ها در صورت تصفیه نشدن مناسب خسارت زیادی را به اکوسیستم های طبیعی محیط وارد می کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان با بیان اینکه این دومین قرارداد برون دانشگاهی و فروش دانش توسط این دانشگاه در سال جاری است، اظهار کرد: رسالت این دانشگاه ایجاد ارتباط هدفمند با بخش صنعت بوده و این امر موجب ارتقای افزایش سطح اعتماد صاحبان صنایع به این واحد دانشگاهی به عنوان پشتوانه قابلیت های بالای علمی و پژوهشی شده است.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان امروز دوران آموزش محور را پشت سر گذاشته است، یادآور شد: اکنون این دانشگاه در راستای فن آوری محوری و تبدیل دانش به ثروت حرکت می‌کند و حمایت از شرکت های دانش بنیان و تسهیل فرآیند تبدیل ایده به محصول سیاست اصلی این واحد دانشگاهی است.
جهان بخشی افزود: در همین راستا با راه اندازی خطوط تولید متعدد و تجاری سازی آزمایشگاه ها، کارگاه ها و مزارع، واحد تاکستان در مسیر تحقق اقتصاد دانش بنیان و حرکت به سمت دانشگاه نسل چهارم که هدف آن کارآفرینی بوده گام های بزرگی را برداشته است.
دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان تاکنون دارای 36 هزار دانش آموخته است.
این دانشگاه دارای 6 دانشکده، سه مرکز تحقیقات و مرکز رشد و کلینیک تحقیقات انرژی ERC و واحدهای فن آور است.
این دانشگاه دارای 140 رشته تحصیلی در مقاطع و گرایش های مختلف از جمله کاردانی،کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترا است.
7389*3013
خبرنگار نسرین رحیمی**انتشار دهنده: رضا اولادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.