به گزارش ایرنا،، پیمان دانش‌کار آراسته دوشنبه شب در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه علمی کاربردی قزوین با دستگاههای اجرایی استان با بیان اینکه مهارت گرایی باید جایگزین مدرک گرایی شود، افزود: ماموریت اصلی دانشگاه جامع به عنوان تنها دانشگاه نسل سوم، ایجاد شرایط و بستر مهارت آموزی و مهارت گرایی است.
وی در ادامه یادآور شد: تاکنون 12 هزار و 500 نفر از دانشگاه های علمی کاربردی استان قزوین فارغ التحصیل شده اند.
دانش‌کار آراسته افزود: در حال حاضر 40 درصد آموزش های دانشگاه جامع علمی کاربردی، آموزش های پایه است و 60 درصد نیز باید در محیط کار صورت پذیرد.
وی اظهارکرد: در افق آموزش عالی آینده کشور، سهم آموزش های مهارتی کاربردی از جامعه دانشجویی کشور باید به 70 درصد برسد.
این مسئول با اشاره به اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی، اظهارکرد: فراهم کردن زمینه مشارکت سازمانها و دستگاه های اجرایی دولتی و غیردولتی در تربیت نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز کشور به نحوی که دانش آموختگان هر یک از موسسات زیر نظارت این دانشگاه بتوانند برای کاری که به آنها محول شده یا خواهد شد، دانش و مهارت لازم را کسب کنند از جمله این اهداف است.
وی، ارتقای شاخص های کمی و کیفی آموزش های کاربردی در جامعه، زمینه سازی زیربنایی مناسب برای ایجاد انتقال فناوری نوین را از دیگر اهداف این دانشگاه برشمرد.
دانش‌کار آراسته افزود: دانشگاه علمی کاربردی نسل سوم دانشگاه ها است که آموزش و پژوهش را به صنعت تبدیل می کند و با تربیت کارآفرین سعی بر تربیت دانشجوی محصول محور منطبق بر نیازهای جامعه دارد.
وی، یکی از نمونه های بارز اقتصاد مقاومتی را ارتباط تنگاتنگ صنعت با دانشگاه خواند و اظهار کرد: به هر میزان که ارتباط صنعت با دانشگاه قوی و تنگاتنگ باشد اجرایی کردن برنامه های اقتصاد مقاومتی بهتر و سریعتر جامه عمل به خود می گیرد.
این مسئول خاطرنشان کرد: دوره های علمی کاربردی با هدف ارتقای دانش افراد و ایجاد مهارت های لازم و به فعلیت رساندن استعدادهای نهفته ارایه می شود و دانش آموختگان را برای احراز شغل، حرفه و کسب و کار در مشاغل گوناگون آماده کرده و توانایی آنان را برای انجام کاری که به آنها محول شده است تا سطح مطلوب افزایش می دهد.
این مسئول اضافه کرد: این دانشگاه در حال حاضر 25سال از حیات علمی خود را می گذراند و دارای بیش از یک هزار مرکز در کشور است.
وی، بومی سازی مراکز علمی کاربردی را ضروری دانست و ادامه داد: این موضوع به افزایش توان مهارتی دانش آموختگان کمک می کند به طوریکه هم اکنون بیش از 85 درصد دانشجویان مراکز علمی و کاربردی استان بومی هستند.
در پایان این نشست دانشگاه علمی کاربردی استان قزوین با ادارات کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی و محیط زیست و شرکت شهرک های صنعتی تفاهم نامه همکاری منعقد کرد.
دانشگاه علمی کاربردی در استان قزوین دارای 23 مرکز است و در مقاطع کاردانی، کارشناسی وکارشناسی ارشد دانشجو دارد.
7389*3013
خبرنگار: نسرین رحیمی**انتشار دهنده: رضا اولادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.