به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری، منوچهر حبیبی در نشست هم اندیشی با تولیدکنندگان و مدیران واحدهای صنعتی که ظهر یکشنبه در سالن اجتماعات سازمان صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، با اشاره به اجرای طرح بهین یاب در استان افزود: تاکنون 2 هزار و 100 واحد تولیدی مشکل دار، نیمه تعطیل و یا تعطیل شده در سامانه بهین یاب برای دریافت تسهیلات ثبت نام کرده اند و 50 درصد، حدود 9 هزار و 60 میلیارد ریال برای تقویت تولید و اشتغال از طریق بانک های عامل، به این واحدها تسهیلات پرداخت شده است.
وی اظهار: دولت تدبیر و امید عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تولیدی دارد و در استان نیز استاندار با جدیت و به صورت مستقیم این اهداف و رسالت دولت اجرایی و پیگیری می شود.
حبیبی افزود: گزارشی از نحوه وضعیت واحدهای تولیدی صنعتی و کشاورزی تهیه و توسط فرمانداران و نمایندگان ادارات استان نیز پیگیری، نظارت و راستی آزمایی می شود.
وی ادامه داد: براساس گزارش مرکز آمار ایران، رشد و رونق خوبی را در حوزه شاخص های اقتصادی در استان شاهد هستیم و با مشارکت دستگاه های ذیربط با یک خیز مناسب، عزم جدی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی صنعتی و کشاورزی با هدف رونق تولید و تقویت فضای کسب و کار و اشتغال وجود دارد.
معاون استاندار ادامه داد: در سفر هیات دولت به استان از سوی استاندار قزوین قول حل مشکلات هزار واحد تولیدی داده شد که ایشان با جدیت و همراهی و جلب مشارکت مدیران دستگاهها و مدیران عامل بانک های استان، به پیگیری شخصی و نظارت مستمر بر اجرای این امر دستور دادند.
وی از عزم جدی مدیران و مسئولان استان در راستای تقویت اشتغال در استان خبر داد و افزود: برای حل مشکلات تولید در استان هفته ای سه جلسه چند ساعته با حضور استاندار در روزهای شنبه، سه شنبه و پنجشنبه برگزار می گردد و همچنین در جلسات مشابهی با حضور معاونان ایشان مشکلات واحدهای تولیدی بررسی می گردد.
حبیبی افزود: در حال حاضر، حدود 160 واحد صنعتی و تولیدی استان در مرحله قرارداد با بانک های عامل برای دریافت تسهیلات قرار دارند و این نشست نیز با هدف هم اندیشی در راستای تعامل مدیران بانکهای عامل با واحدهای متقاضی تسهیلات برگزار شده است تا با مدیریت زمان در فاصله باقیمانده تا پایان سال موانع موجود در مسیر تولید و اشتغال مرتفع گردد.
معاون امور اقتصادی استاندار ادامه داد: حجم فعالیت های متعدد و گوناگونی در بانکهای استان برای پرداخت تسهیلات وجود دارد و لازم است مدیران واحدهای صنعتی و کشاورزی نیز همراهی لازم را در این زمینه داشته باشند و اسناد و مدارک لازم را در اسرع وقت به بانکهای استان تحویل دهند تا روند پرداخت تسهیلات با مشکل مواجه نشود.
در ادامه این نشست، حاضران به سه گروه کاری تقسیم شدند و با حضور مدیران عامل بانک های استان و مدیران واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی مشکلات و موانع بررسی و مقرر شد در اسرع وقت روند پرداخت تسهیلات به واحدهای درخواست کننده تکمیل گردد.
علی پرزحمت مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان نیز در این جلسه خاطرنشان ساخت: استان قزوین در راستای اجرای طرح بهین یاب به لحاظ تعداد تسهیلات پرداختی به واحدهای تولیدی و صنعتی رتبه 5، به لحاظ میزان تسهیلات پرداختی رتبه 6 و در خصوص نظارت بر روند فعالیت ها نیز رتبه 3 را در کشور کسب کرده است.
6101/ 6128 *خبرنگار: هادی درزی رامندی ** انتشار دهنده: مقدم سلیمی

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.