علی اکبری روز یکشنبه با اعلام این خبر افزود: از این میزان ۳۸ هکتار سبزی و صیفی ، ۹ هکتار توت فرنگی ، ۸هکتار زینتی و ۱۱ هکتار نشاء و پایه های رویشی است.
وی ابراز امیدواری کرد که در سال جاری زراعی با بهره برداری از ۱۷ طرح در دست اجرا مربوط بهمصوب سال ۹۸ به مساحت ۱۴ هکتار و همچنین ۲۵ هکتار مصوبه بانک و آماده عقد قرارداد و حداقل ۱۰ هکتار از گلخانه های مجتمع های نودهک ، مجموعا ۵۰ هکتار به مساحت گلخانه ها و سایبان های استان قزوین افزوده شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به توسعه کشت گلخانه ای در این استان گفت: بیش از ۵۵ هکتار گلخانه مصوب کارگروه سال ۹۸ استان در صورت تامین اعتبار در سال جاری زراعی عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد تا در سال های آتی به بهره برداری برسد.
وی یاد آور شد : تولیدات کشاورزی به خصوص گلخانه ها با موضوعات اقلیمی ، بازاررسانی ، مسایل کارگری و تامین بموقع نهاده ها روبرو هستند و برای بقاء و ادامه حیات آنها که متاسفانه با شیوع کرونا با مشکل روبرو هستند نیاز به کمک های دولتی اعم از اعتبارات یارانه ای و بلاعوض دارند تا سه ماه اول سال را پایدار باقی بمانند.
ویژگی های کشت گلخانهای از جمله صرفهجویی در مصرف آب، افزایش بهرهوری، امکان کاشت و برداشت محصول در تمام فصول، قابلیت مقابله با تهدیدات و خسارات به واسطه امکان کنترلها و اقدامات پیشگیرانه این شیوه کاشت را به یکی از مهمترین راههای نوین در جهت بهبود کیفیت و کمیت در تولید محصولات کشاورزی تبدیل کرده است.
اجرای سیاستهای هوشمندانه و نوین در حوزه کشت و زرع بخش کشاورزی از جمله گرایش به شیوههای نوین کشت و مدیریت شیوههای سنتی موجب میشود در بحرانیترین شرایط تولید در این بخش دغدغهای از این باب وجود نداشته باشد.
توجه دولت به توسعه کشت گلخانهای طی سالهای اخیر به مراتب بیش از پیش خود را نشان داد که البته این امر در خراسان رضوی نیز نمود یافت و رشد سه برابری سطح زیر کشت گلخانهها از سال ۹۲ تاکنون شاهدی بر این مدعاست.
با توجه به اینکه کشت گلخانهای به دلیل ویژگیهای متعددی که دارد یکی از محورهای اصلی در اقتصاد مقاومتی محسوب میشود توسعه و ترویج این شیوه کشت در شرایط آب و هوایی کشور ضرورت مورد تاکید کارشناسان و البته مورد توجه و پیگیری وزارت جهاد کشاورزی است.