سیدمحمدرضا موالی‌زاده روز دوشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان قزوین افزود: عفاف و حجاب علاوه بر عقلانی و شرعی بودن آن، یک مساله حقوقی بوده و خلاف آن نیز آثار حقوق اجتماعی را به دنبال دارد.

وی تصریح کرد: از نظر علوم حقوقی، فرد بدحجابی که وارد اجتماع می‌شود در اصل وارد مشاعات اجتماعی شده و باید در این رابطه فرهنگ حقوقی تبیین و تشریح شود.

موالی‌زاده، به نقش مهم حقوقدانان در این زمینه اشاره و یادآور شد: برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب باید از حقوق اجتماعی بهره گرفت و این موضوع مورد توجه حقوقدانان هم قرار بگیرد.

به گفته این مسوول، سرمایه اقتصادی، انسانی و اجتماعی سه رکن مهم در جامعه محسوب می‌شوند که باید همواره در تعامل و همکاری با یکدیگر عمل کنند.

موالی‌زاده، سرمایه اجتماعی را امری ضروری و مهم دانست و اظهار داشت: در صورت برخوردار بودن از این اصل مهم، سایر سرمایه‌ها از جمله انسانی و اقتصادی نیز برای ما خود به خود فراهم می‌شود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور به پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس اشاره و تصریح کرد: در این ۲ رخداد بزرگ تاریخی، سرمایه‌های اجتماعی بود که شرایط تهدید را به فرصت تبدیل کرد و این مهم باید در ادامه راه همواره مورد توجه قرار گیرد.

وی اضافه کرد: مردمی بودن، خالص کردن نفس از پلیدی‌ها و رفع نیازهای مردم از مهمترین ضرورت‌هایی است که از سوی حضرت قائم (عج) تاکید شده که باید سرلوحه کار مسوولان باشد.  

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.