سیروس نصیری روز یکشنبه در همایش سه جانبه گرایی بنگاه‌های اقتصادی با محوریت آموزش در حوزه‌های حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری افزود: در طول هشت ماه قریب به سه هزار شغل برای بیمه بیکاری ناشی از کارافتادگی تایید شد و کارشناسان و بازرسان این سازمان هرجا که موضوع کارگر باشد حضور خواهند داشت.

 مدیرکل تامین اجتماعی استان قزوین افزود: بیمه بیکاری امروز از حالت ابزاری به هدف تبدیل شده که این موضوع مشکلاتی را به دنبال خواهد داشت.

نصیری افزود: بیش از یک سوم جمعیت بازنشسته استان در بحث مشاغل سخت و زیان آور هستند ولی یکی از معضلات ما استفاده از بازنشستگان در مشاغل دیگر است.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای مکانیزه سازی فضای کارفرمایی استان، اضافه کرد:طی سال‌های اخیر اقدامات زیادی در این خصوص انجام شده و این سازمان در بحث مکانیزه سازی جزو پیشروترین سازمان‌ها است.

این مسئول گفت:امروزه در سایه اقدامات انجام شده، سازمان تامین اجتماعی با ۶ سال گذشته قابل مقایسه نیست و لیست کارفرمایان تا ۹۰ درصد به صورت سامانه‌ای و الکترونیکی انجام می‌شود.

وی اضافه کرد:با توجه به هزینه‌های سنگین ابلاغ دستی، امروزه همه ابلاغ‌های تامین اجتماعی به صورت الکترونیک و حدود ۷۰ درصد به صورت ایمیلی ارسال می‌شود و در آینده نزدیک در قزوین به عنوان سومین استان کشور نیازی به تشکیل پرونده فیزیکی نخواهد بود.

نصیری گفت:این اقدامات برای ۲۴۳ هزار بیمه شده و ۷۳ هزار مستمری بگیر و بازنشسته انجام شده و قزوین تنها استانی است که رابطان همه کارگاه‌ها تحت آموزش تامین اجتماعی قرار گرفته اند.

فناوری، بسیاری از شغل‌ها را تهدید می‌کند

مدیرکل فنی و حرفه ای استان قزوین نیز در این همایش گفت: موضوع توجه به ارزش‌های آموزشی در ابعاد مختلف، بسیار مهم است و نیاز به پیگیری جدی دارد.

حجت الله امینی افزود: مشاغل اول جهان در چهار مورد دسته بندی می‌شود و با توجه به آن نیاز به تزریق نگرش جدید در فنی و حرفه ای وجود دارد.

وی اضافه کرد:ممکن است برخی شغل‌ها به سبب وجود فناوری روز از دست برود در حالیکه به تبع وجود همین فناوری مشاغل زیاد دیگری به وجود می‌آید که این موضوع، مستلزم اهمیت ویژه دادن به امر مشاغل است.

امینی گفت:مجموعه فنی و حرفه ای سعی کرده بحث تحول در حوزه‌های مختلف را مد نظر داشته باشد و براساس استاندارد شغل تعریف شده با ۱۱ مرکز دولتی و ۱۷۷ آموزشگاه آزاد در این زمینه اقدام نماید.

وی افزود: یکی از کمبودهای ما بحث تکمیل زنجیره‌های شغلی و موضوع تجاری سازی است که در این زمینه به دنبال تکمیل مهارت کسانی هستیم که در این حوزه فعالیت می‌کنند.

این مسئول با بیان اینکه در آموزش‌ها صرفا استاندارد شغل را لحاظ نمی‌کنیم، گفت: زنجیره شغلی و استعدادی، نحوه طراحی کسب و کار، تجاری سازی، بازاریابی و فروش را در این زمینه آغاز کردیم که در بخش دولتی ۹۰ درصد انجام شده و در بخش خصوصی نیز در حال انجام است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.