علی اکبر کبیری روز یکشنبه در کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، افزود:هم اینک چهار هزار و ۸۰۶ فقره انبار نیز در انتظار تایید بازرسان سازمان صنعت،معدن و تجارت استان هستند.
وی اضافه کرد: هدف از راه اندازی سامانه جامع انبارها شفاف سازی در حوزه نگهداری و ذخیره سازی کالاها است که برای شناسایی دقیق انبارداران استان و کسب اطلاعات از صاحبان کالاها نیز موثر خواهد بود.
این مسئول گفت:اگر حمایت مالی بیشتری از بازرسان سازمان صنعت در این زمینه صورت گیرد قطعا در شناسایی انبارها و کسب اطلاعات در این خصوص موفقتر عمل خواهیم کرد.
کبیری اضافه کرد:استان قزوین سال گذشته رتبه ۱۹ کشور را در ثبت انبارها داشت که در سال جاری علیرغم تمامی محدودیتها و کمبود امکانات به رتبه ۱۱ کشور در این زمینه دست یافتیم.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون چهار جلسه اصلی کارگروه حمایت از کالای داخلی در سازمان برگزار شده است، افزود: این کارگروه برای مبارزه با قاچاق کالا گشتها و بازرسیهای مشترکی را با دستگاههای مختلف از جمله نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی، استاندارد و تعزیرات حکومتی تشکیل داده است و آگاهی از تعداد فروشگاهها، انبارها و آخرین کالای موجود را در دستور کار خود قرار داده است.
کبیری گفت:همچنین گشتهای مشترک این دستگاه با معاونت قضا و دارو در طول هفته سه بار و گشتهای مشترک با تعزیرات حکومتی به صورت شبانه روز با حضور چهار گروه بازرسی برگزار میشود.
وی اضافه کرد: در هشت ماهه سال جاری ۲ هزار و ۸۸۶ مورد بازرسی از واحدهای صنفی استان صورت گرفته که به تشکیل ۲۳۹ پرونده با ارزش ریالی یکصد میلیارد ریال و ارسال به تعزیرات حکومتی منجر شد.
کبیری افزود: عمده کالاهای کشف شده در این بازرسیها در حوزه مواد غذایی، دخانیات، لوازم خانگی، تجهیزات پزشکی و مواد غذایی بوده است.