به گزارش ایرنا، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی روز سه شنبه در نشست پرسش و پاسخ با دانش آموزان که به مناسبت ایام‌الله دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد، به مسأله و گلایه دانش آموزان در خصوص محدودیت‌هایی که بعضاً برای انجام فعالیت‌های انقلابی و دینی در فضای مدرسه دارند، پرداخت و چند نمونه از سختی‌ها و مشقت‌های انبیاء (ع) برای انجام رسالت‌های دینی در طول تاریخ را تشریح کرد.
وی به زندگی حضرت نوح (ع) اشاره کرد و افزود: حضرت نوح (ع) در جامعه کفر، الحاد و بی دینی بر می‌خاست و در آن شرایط و در منطقه بیابانی که حضرت زندگی می‌کردند خداوند به ایشان دستور ساخت کشتی را می‌دهد.
امام جمعه قزوین افزود: کفار به حضرت بخاطر تلاش برای ساخت کشتی، کنایه می‌زدند و مسخره می‌کردند اما ایشان می‌فرمودند که خداوند به من فرمان داده تا کشتی بسازم و حتماً خیری در این کار است و زمانی که طوفان آمد همه دریافتند که کار نوح نبی (ع) درست بود و این یک برگ از پیشینه‌ای است که می‌توانیم به آن تکیه کنیم.
نماینده ولی فقیه در قزوین در ادامه به سختی‌های رسالت حضرت ابراهیم (ع) پرداخت و خاطرنشان کرد: حضرت ابراهیم (ع) در جامعه‌ای رسالت یافت که همه بت پرست بودند و حضرت ابتدا به تنهایی خداوند را پرستش می‌کرد اما پس از مدتی با همراهی فرزند به عبادت و بندگی خداوند مشغول بود.
وی ادامه داد: با وجود اینکه مردمان جامعه در آن زمان همه بت پرست بودند، اما ابراهیم (ع) هیچگاه از مسیر عبادت و بندگی خارج نشد و با وجود سختی‌ها، مشقت‌ها و خطرات بسیاری که در مسیر او به وجود آمد، تلاش کرد تا از مسیر اصلی خود منحرف نشود.
آیت‌الله عابدینی بیان کرد: حضرت ابراهیم (ع) بدون هراس از بت پرستان، تمام بت‌ها را شکست و تبر را بر روی بت بزرگ قرار داد و وقتی مردم سؤال کردند چه اتفاقی افتاده گفت از بت بزرگ سؤال کنید. او با اینکار می‌خواست بگوید بت‌هایی که حتی توان سخن گفتن ندارند چگونه می‌توانند برای شما خدایی کنند و با این کار پایه توحید را بنا گذاشت.
امام جمعه قزوین اضافه کرد: بت پرستان آتش بزرگی را فراهم کردند تا ابراهیم (ع) را با آتش مجازات کنند و فرشتگان به او گفتند آیا می‌خواهی کاری برای تو انجام دهیم؟، آن حضرت پاسخ دادند اگر خداوند بخواهد، ابراهیم در آتش می‌سوزد و اگر نخواهد مرا را نجات می‌دهد و اینگونه شد که خداوند به آتش فرمان داد تا برای حضرت ابراهیم (ع) سرد و سلامت گردد.
نماینده ولی فقیه در قزوین گفت: رسول گرامی اسلام (ص)، امام علی (ع) و ائمه اطهار(ع) برای انجام رسالت‌های خود سختی‌های بسیاری کشیدند و همه داستان مظلومیت‌های آنها را شنیده‌ایم اما هیچگاه از رسالتی که برعهده داشتند عقب ننشستند زیرا همان طور که در دعای وارث می‌خوانیم خود را وارثان نوح (ع) و ابراهیم (ع) می‌دانستند.
وی با تأکید بر اینکه این عقبه و ریشه دینی و همچنین انتظار ظهور منجی عالم بشریت (عج) بسیار روحیه بخش است و دانش آموزان غربی از آن بی‌بهره‌اند،گفت: دانش آموزان غربی عقبه و آینده روحیه بخش و روشنی ندارند که به آن تکیه کنند، در حالی که دانش آموزان ما عقبه، ریشه و غنای فرهنگی و دینی بسیار قوی و محکمی دارند که با تکیه بر آنها می‌توانند، کارهای بزرگ نسل‌های گذشته انقلاب را ادامه دهند و همواره منشأ نشاط و امیدواری باشند.
آیت‌الله عابدینی در ادامه برخی از وعده های قرآنی که آینده جهان را به تصویر کشیده است را بیان کرد و افزود: خداوند در قرآن می‌فرماید آینده‌ی جهان به دست انسان‌های شایسته و صالح می‌افتد و این نوید بسیار امید بخش برای صالحان و شایستگان است.
امام جمعه قزوین با بیان اینکه در هیچ کجای جهان نظیر فرهنگ دینی ما وجود ندارد، تأکید کرد: باید قدردان فرهنگ دینی خود باشیم که به ما هویت بخشیده و روحیه بخش و امیدآفرین است.
وی به سختی های امام خمینی (ره) در طول انقلاب نیز اشاره کرد و گفت: در دوران مبارزات امام خمینی (ره) با رژیم ستمشاهی، شاه به امام گفت اگر دست از کارهایت برنداری من چکمه‌های پدرم را می‌پوشم! امام (ره) نیز فرمودند اگر تو چکمه‌های پدرت را بپوشی من نیز ذوالفقار جدم را به دست خواهم گرفت و این گونه در مقابل شاه موضع عزتمندانه گرفت.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین افزود: اگر ما نیز همان روحیه‌ای که امام خمینی (ره) داشتند را داشته باشیم، یقیناً هیچگاه شکست نخواهیم خورد و حتی اگر تعداد اندکی باشیم، با قدرت اهداف و آرمان‌های انقلاب را پیش خواهیم برد.
آیت‌الله عابدینی با ابراز خرسندی از دغدغه‌مندی دانش آموزان،گفت: هر روز که از عمر انقلاب اسلامی می گذرد، دانش آموزان و جوانان دغدغه بیشتری نسبت به تحقق آرمان‌های امام خمینی (ره) و انقلاب پیدا می‌کنند و این مهم بسیار ارزشمند و شوق آفرین است.
وی با بیان اینکه باید عزم و اراده محکم و بصیرت، بینایی و شناخت عمیق نسبت به دین و قرآن داشته باشیم،اظهار داشت: برای قرآن و تفسیر آن باید اهمیت قائل شوید زیرا تفسیر قرآن به ما عمق معرفتی می‌دهد و در دوران انقلاب انقلابیون برجسته از همین جلسات قرآنی و تفسیری برخاسته بودند.
امام جمعه قزوین همچنین گفت: هر کسی قرآنی شود خداوند همانند امام خمینی (ره) به او عزت و عظمت عنایت می‌کند و صاحب کرامتی که گوهری بالاتر از آن نداریم، خواهد شد.
3013
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.