فرزاد فرهادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: درآمد حاصل از صدقات طی سال جاری 42 میلیارد ریال بوده که 60 درصد از آن مربوط به صندوق های کوچک خانگی بوده است.
وی تعداد صندوق های صدقات استان را 145 هزار عدد اعلام و افزود: 40 نیروی انسانی در این رابطه مشغول جمع آوری و رسیدگی به صندوق های صدقات در استان بوده که وظیفه مبالغ جمع آوری شده را برعهده دارند.
به گفته این مسئول، صندوق‌های بزرگ صدقات در خیابان‌ها و معابر سطح شهر نصب و صندوق های متوسط نیز مخصوص اماکن عمومی مانند بیمارستان ‌ها، ادارت و مراکز آموزش دولتی هستند.
فرهادی با اشاره به اهمیت صندوق های کوچک، تصریح کرد: 136 هزار و 500 صندوق کوچک به افراد حقیقی و حقوقی داده شده تا در منازل و اماکن خاص مورد استفاده قرار دهند.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد قزوین با تاکید بر اینکه بین کمیته امداد و مراکز نیکوکاری و خیریه استان تعامل و همکاری وجود دارد، ادامه داد: 8 درصد از درآمد صندوق های صدقات در مراکز خیریه هزینه می شود تا این موسسات به ساخت و نصب صندوق های مجزا در سطح شهر اقدام نکنند.
فرهادی اظهار داشت: اقدام کمیته امداد استان در راستای الکترونیکی شدن صدقات بوده و برای این منظور افراد می توانند با سامانه 33808 تماس گرفته تا اقدام به پرداخت میزان صدقات جمع آوری شده، کنند.
این مسئول ادامه داد: ایجاد کد USSD به سامانه *8877*28# و اپلیکیشن بله و سکه با همکاری بانک های عامل یکی دیگر از امکانات موجود برای در دسترس بودن اقدام نیکوکاری برای کاربران تلفن های همراه است.
17 مرکز نیکوکاری تحت نظارت کمیته امداد در استان قزوین فعال هستند.
9925/8054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.